Forza Horizon 4 hızla yükseliyor - Haberler - indir.com

Forza Horizon 4 hızla yükseliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 16:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Kısa süre önce piyasaya sunulan Forza Horizon 4 durdurulamıyor. Oyun en hızlı satan oyunlar arasındaki yerini şimdiden aldı. İşte detaylar.

Microsoft’un desteği ile birlikte piyasaya sunulan Forza Horizon 4, kısa süre içerisinde geçer not almayı başardı. Oyun için yapılan son resmi açıklamalarda en hızlı satan oyunlar kategorisinde yarış oyununun çok iddialı olduğu belirtilirken oyunun en çok ilgi gördüğü yerlerden birisinin Birleşik Krallık’ta olduğu ifade edildi. 

Forza Horizon 4 duyurulduForza Horizon 4 duyuruldu

Forza Horizon 4 duyuruldu

Forza Horizon ile açık dünya yarış deneyimi sevildi

Açık dünya yarış türündeki Forza Horizon 4, önceki versiyonlara göre çok daha gelişmiş ve gerçekçi grafikleri ile dikkat çekiyor. Xbox One konsolları için de sunulan oyunun Assassin’s Creed Odyssey gibi başarılı oyunların hemen arkasında yer alması Forza Horizon 4 için 2018’in çok parlak geçmesini sağlayabilir.

Forza Horizon 4'teki tüm arabaların listesi!

Forza Horizon 4, üçüncü versiyonu şimdiden geçti

Diğer oyunlara karşı üstünlüğünün yanı sıra Forza Horizon 4 bir önceki versiyon olan Forza Horizon 3’e karşı da ciddi bir üstünlük yakalamış durumda. Öyle ki açıklanan rakamlara göre Forza Horizon 4 oyuncu sayısı ile bir önceki versiyonu şimdiden ikiye katlamış durumda. Özellikle oyunun günler öncesinde piyasaya sunulduğu göz önünde bulundurulduğunda aylar sonrasında Forza Horizon 4 oyuncu sayısının rekor seviyelere çıkması dahi beklentiler arasında bulunuyor. Bu yükselişte Xbox Game Pass etkisinin olduğu açık bir şekilde görülse de oyuncu sayısı firmanın yüzünü güldürmeyi başarmış durumda. Türkiye’de de kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass şu anda 29 TL’den alınabiliyor. 15 Ekim sonrasında ise fiyatlar 59 TL olarak güncellenecek. Bu fiyatlar ile Türkiye'deki oyunun satış durumu da merak ediliyor. 

Oyunun normal piyasaya fiyatları ise Standard Edition olarak 260 TL.  Oyun içi satın almaların olmaması, kişilerin oyunda ilerlemesini zorunlu kılarken satın alma dışında herhangi bir ek masrafın ortaya çıkmasını da önlüyor.  Farklı ülkelerdeki yarış hikayesini anlatan Forza Horizon 4’ün önümüzdeki günlerde de rekorları ile gündeme gelmesi bekleniyor.

Forza Horizon 4 demo sürümü erişime açıldı!


İlgili uygulamalar
Forza Horizon 4 için sistem gereksinimleri açıklandıForza Horizon 4 için sistem gereksinimleri açıklandı
Forza Horizon 4 demo sürümü erişime açıldı!Forza Horizon 4 demo sürümü erişime açıldı!

PAYLAŞ