Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir? - Haberler - indir.com

Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 19:14:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bir kaç hafta önce başlayan Fortnite Winterfest'te yılbaşı ağacı kostümleri oyuncuların bir hayli dikkatini çekiyor. Hatta öyle ki oyuncular bu kostümlere sahip olmanın yollarını arıyor. Winterfest Kulübesi'nde yer alan bu kostümler hakkında bilgi edinmek ve bu kostümlere nasıl sahip olacağınız hakkında bilgi edinmek için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Kostümlerin her biri yılbaşına özel olarak hazırlanmış olup yılbaşı ağacı temasını sunuyor. Bu kostüm ile karakterler oldukça eğlenceli bir görünüm kazanıyor. 

Fortnite Winterfest hız kesmeden devam ederken oyuncuların bu eğlenceli hediyelere nasıl sahip olacağınıza dair araştırmalar da devam ediyor. Konu ile ilgili güncel bilgilere baktığımızda ise, Winterfest Kulübesi'nde yer alan bu yılbaşı ağacı kostümlerine nasıl sahip olunacağı hakkında çeşitli ipuçları geldi. Fortnite, oyun dünyası ve eğlenceli karakterleri ile oyuncuların dikkatini çeken en heyecan verici oyunlar arasında. Üstelik oyun kısa süre içerisinde büyük ilgi çekti ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başladı. 

Fortnite oyununda Batman etkinliğiFortnite oyununda Batman etkinliği

Kısa süre içerisinde popüleritesini artırmayı başaran Fortnite oyununda Winterfest tutkusu devam ediyor. Yılbaşı ağacı kostümü, Winterfest Kulübesi'nin içinde oldukça kolayca görünebilen bir yerde saklıdır. Şöyle ki söz konusu bu kostüm Crackshot'ın arkasında yer alan yılbaşı ağacı. Oyuncuların ağacı kontrol etmeden önce kulübenin sol kısmında yer alan hediyelere göz atması gerekiyor. Ardından imleci yılbaşı ağacının üzerine getirdiğinizde ağacın parlak beyaz bir şekilde ışıldadığını göreceksiniz. 

Sistemde bazı sorunlar mı var?

Şöyle ki hediye yılbaşı ağacına tıkladığınızda "E" tuşuna basarak açma seçeneği, tıpkı oyunda yer alan diğer hediyelerde olduğu gibi karşınıza çıkacak fakat yine de ağacı açmak için Fortnite hediye jetonuna ihtiyaç duyuluyor. Fortnite Winterfest kapsamında sunulan yılbaşı kostümü hediyesine sahip olmak için mutlaka bir jetona sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekiyor. Burada şöyle bir sorun var ki, birçok oyuncu yılbaşı ağacı sistemi kostümünün sorunlu olduğunu ve ağacı açınca bekledikleri ödüle sahip olamadıklarını dile getirdiler. Bu sorunun nedeninin ne olduğu ise henüz açıklanmış değildir. Fortnite oyununun bu şekilde bir sürpriz ile oyuncuların karşısına çıkıyor olması oldukça sevindiriciyken yaşanan bu sorunun neden kaynaklandığının bilinmemesi de bir o kadar can sıkıcıdır. 

Winterfest'in festival görev listesinde oyuncuları aşağıdaki işlemler bekliyor;

Winterfest kabininde Noel çoraplarını arama (1 adet)

Kamp ateşi canlandırma (1 adet)

Farklı eşleşmelerde Sneaky Snowman'in içerisinde saklanma (2 adet)

Winterfest kulübesindeki şömineyle ısınma (1 adet)

Farklı adlandırılmış konumlardaki yeni yıl ağaçlarında dans etme (5 adet)

Battle Bus'tan indikten sonraki 60 saniyede hazine arama (1 adet)

Hediyeleri kullanma (2 adet)

Donmuş ganimetleri açma (1 adet)

Kömür Topağı ile bir rakibe zarar verme (1 adet)

Işın kılıcı ya da kazma ile Sneaky Snowman'i yok etme (1 adet)

Buz kutuları arama (2 adet)

Sweaty Sands, Craggy Cliffs veya Dirty Docks sahillerindeki donmuş şömineyi yakma (1 adet)

The Workshop, Shiver Inn veya Ice Thrones'ta mühimmat kutuları arama (2 adet)


Fortnite'ı baştan sona değiştiren Chapter 2 özellikleriFortnite'ı baştan sona değiştiren Chapter 2 özellikleri
Fortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanıFortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanı
Kan kaybını durdurmak isteyen Fortnite, Google Play mağazasına geliyorKan kaybını durdurmak isteyen Fortnite, Google Play mağazasına geliyor

PAYLAŞ