Fortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok Edildi - Haberler - indir.com

Fortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok Edildi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-06 15:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Gerek oyuncuların tarzlar  ve özgün dans şovları gerek oyunun yazılımsal gücü sayesinde kısa sürede büyük kitleler etkisi altına almayı başaran ve daha önce piyasaya girmiş rakiplerine kısa sürede yetişen Fortnite, bildiğiniz üzere kocaman bir dünya üzerine kuruludur. Zengin oyun dünyası ile oyuncuların durmadan ilerleme kat edecekleri sahneler sunmayı başaran Fortnite oyununda birbirinden farklı stratejik noktalar yer alıyor. Her bir oyun sahnesinde farklı strateji doğrultusunda rakiplerinizin karşısına çıkmak oyunu kazanmak açısından size yardımcı olacak en önemli etkenlerden biridir. Fortnite dünyasının en popüler noktalarından biri olarak değerlendirilen fakat buna rağmen oyuncuların sebepsiz yere oyundan elenmesine sebep olarak sıkıntı yaşatan Tilted Tower adlı savaş bölgesi son etkinlik itibariyle haritadan silindi. 

Oyuncular artık Tilted Towers bölgesinde yaşadıkları sorunlara maruz kalmadan hızla ilerleme kat edecekler. Oyun piyasasının en popüler oyunlarından biri olmayı kısa sürede başaran Fortnite, bir süredir çeşitli etkinlikleri sürdürmeye devam ediyordu. Bu etkinlikler sebebiyle önemli bir atlayışı kaybeden Fortnite oyununda kendinize bir karakter seçerek arenada kusursuz bir aksiyon deneyimi yaşamaya çalışacaksınız. Kazanmanız gereken ödülleri kazanacak ve haritanın farklı konumlarında yer almak adına stratejik bir ilerleme kat edeceksiniz. Fortnite, oyun piyasasının güçlü isimlerinden Epic Games tarafından geliştirilmiş olup kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Epic Games oyuncuların yaşadığı sorunlar sebebiyle arenada yer alan Tilted Towers bölgesini etkinlik sonunda kaldırdı. Oyuncular bu habere oldukça sevinecekler. 

PUBG ve Fortnite Bir Ülkede Daha YasaklandıPUBG ve Fortnite Bir Ülkede Daha Yasaklandı

Tilted Towers, oyundan silindi

Arena içerisinde oyunculara ciddi anlamda sorun yaşatan Tilted Towers bölgesi, Epic Games tarafından etkinlik sonunda oyundan silindi. Kökten çözüm olarak bölgeyi tamamen kaldırmayı tercih eden şirket, oyunu zamanla farklı boyutlarda geliştirmeye yönelik hareket edecek gibi gözüküyor. Oyunda en önemli hamlelerden biri çeşitli güçlerden ganimetleri toplamaktır. Ganimetlerde farklı alanlarda yer alıyor ve oyuncular için zaman zaman zorlayıcı bir durum da olabiliyor. Oyuncuların kolay bir şekilde ganimet toplamasına izin veren ve bu sebeple de oyuncular tarafından en çok tercih edilen bölge haline gelmiş olan Tilted Towers, artık oyunda yer alamayacak. Epic Games daha önce oyunda yer alan birçok bölge üzerinde değişiklik yapmasına rağmen Tilted Towers bölgesine dokunmamıştı. Bu bölgenin oldukça kıymetli olduğunu gösteriyordu. Fakat son sezon ile beraber bu bölge üzerinde çeşitli sorunlar meydana geldi. Birçok oyuncu bu bölgeye atlayış yaptıklarında sebepsiz yere ya ölüyor ya da oyundan eleniyordu. Bu durum son zamanlarda oldukça can sıkıcı bir hal alarak şirketin de dikkatini çekti. 

Epic Games, konu ile alakalı yaptığı açıklamada hatayı gideceklerinin bilgisini vermişti. Mart ayından bugüne kadar devam eden sekizinci sezonun son etkinliğinde Loot gölünde yaşanan volkan patlaması sayesinde Tilted Towers bölgesi ortadan kaldırıldı. Bu sayede bölgede yaşanan sorun kökten çözülmüş oldu. Tilted Towers bölgesinin yok edilmesi, elbette ki oyuncular açısından da son derce önemli bir adım oldu. Çünkü bölgenin yok edilmesi ile beraber oyuncular bu bölgeye atlayış gerçekleştiremedikleri için stratejilerinde değişiklik yapmaları gerekecek. 


İlgili uygulamalar
Fortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu GeldiFortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu Geldi

PAYLAŞ