Fortnite'ın yeni oyun modu: Kreatif Mod - Haberler - indir.com

Fortnite'ın yeni oyun modu: Kreatif Mod

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Epic Games’in başarılı oyunu Fortnite, oyuncularının yaratıcılığını ön plana çıkaracağı yeni Kreatif Modunu duyurdu.

Oyun tutkunlarının son bir yıldır vazgeçilmez oyunlarından biri olan Fortnite, 200 milyon oyuncuya sahip. Yoluna, çıkışının üzerinden bir yıldan fazla geçmesine rağmen emin adımlarla devam eden ve her geçen gün oyuncu sayısını arttıran yapım için, Epic Games yenilikler getirmeye devam ediyor. Oyunun bugüne kadar aynı ilgi ile oynanmasında en büyük etkenlerden birisi de kendisini sürekli yenilemesi olmuştu. Yakın bir zamanda oyunun 7. Sezonunun başlaması bekleniyor. Bu sezonun başlamasıyla birlikte, oyuna yeni bir modda eklenecek. Sevilen yapım Fortnite’ın yeni oyun modu Kreatif Mod, oyuncuların hayal gücünü sınırsız bir şekilde kullanabilmesine olanak tanıyacak.  

Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?

iPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya Geldi

Kreatif Mod, 7. sezon Savaş Bileti sahibi olanlar tarafından bugünden itibaren denenebilecek

Fortnite’ın oyuncuların oldukça beğeneceği umulan yeni modu Kreatif modda, oyuncular kendilerine özel bir adaya gidecekler. Bu ada, oyuncuların tamamen kendi hayal güçlerini kullanarak, şekillendirecekleri bir ada olacak. Oyuncular burada isterlerse tek başlarına, isterlerse de arkadaşlarıyla birlikte çeşitli oyun parkurları, tasarlayacaklar ve kendi Fortnite dünyalarını yaratacaklar. Oyuncular, adadaki nesnelerin duruşunu, eşyalara eklenen yeni telefon ile değiştirme imkanına sahip olacaklar. Malzeme sınırlaması olmayacak ve oyuncular istediği her şeyi inşa edebilecekler.

Yeni moda, Kreatif modunu seçip oyna diyerek geçiş yapabilirsiniz. Kreatif Mod, 7. sezon Savaş Bileti sahipleri için bugün itibariyle denenebilir durumda. Bu bilete sahip olmayanlar modu 13 Aralık itibariyle oynamaya başlayabilecekler.


İlgili uygulamalar
Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!
Fortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve destansı türleri geliyorFortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve destansı türleri geliyor
En çok oynanan oyun artık Fortnite!En çok oynanan oyun artık Fortnite!

PAYLAŞ