Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında! - Haberler - indir.com

Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 16:36:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

125 milyondan fazla oyuncu barındıran Fornite, bu hafta 6.22 güncellemesine kavuşan oyuna Ağır Taarruz Tüfeğinin yanı sıra oyuna iki adet yeni etkinlik daha eklendi.

Sadece canavar modu aktif!

Fornite'a düzenli olarak sınırlı süreli etkinlikler getirmeye çalışan Epic Games, 6.22 güncellemesi için de iki farklı oyun modu hazırlığını sundu. Bunlardan birincisi, oyuncuların hem haritadaki canavarlara hem de rakip takımın oyuncularına karşı kapıştıkları Dehşetli Kapışma modu. Bu modda oyuncular 32'şer eşit iki takıma ayrılıyor. Modun nihai amacı rakip takımı alt etmek olsa da bu o kadar kolay olmuyor. Çünkü takımların ayrıca haritada ortaya çıkan Küp Canavarları'na da dikkat etmeniz gerekiyor.

Fornite hakkında açıklamalar yapıldı!Fornite hakkında açıklamalar yapıldı!

Oyuncuların katlettiği canavarlar silah ve eşya düşürebiliyor. Altın canavarlar ve canavarların çıktığı yerler yok edildiğinde Efsanevi türde eşyalar düşürüyor. Bu modda kaynak toplama hızı ve ganimet çıkma şansı büyük oranda da oyun hızı açısından artırılmış durumda.

Hızlandırılmış yeni mod: Baskın!

Oyuna gelmiş olan ikinci mod ise Baskın! Battle Royale'in hızlandırılmış bir versiyonu olarak tanımlanabilecek bu modda fırtına maçın başından itibaren hızlıca daralıyor ve çemberler arasındaki bekleme süresi de daha kısa gerçekleşiyor. Bu yüzden maçlar en fazla 15 dakika sürecek. Kısıtlı süresi olan ve Fornite'a girip bir iki maç yapmak isteyen oyuncular için fırsat. Maçlar kısa süreceği için bu modda da hazine sandıklarının ve cephane kutularının çıkma ihtimali arttırıldı. Toplanan kaynak miktarı ise %50 oranda arttırıldı. Tüm bu özelliklerine bakarak Baskın! modunun soluksuz geçen maçlara yuva olacağını tahmin etmek de güç değil.

Yeni: Ağır Taarruz Tüfeği

6.22 güncellemesinin oyuna eklediği  bir yenilikse Ağır Taarruz Tüfeği, yüksek hasarı ile dikkat çekiyor. 25 mermi alan bir şarjörü olan bu silahın Nadir, Destansı ve Efsanevi çeşitleri bulunuyor. Yüksek hasar miktarıyla dikkat çeken ATT’yi yer ganimetlerinden, sandıklarından, otomatlardan ve mühimmat desteklerinden elde etmek mümkün oluyor.

 


Fornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdıFornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdı

PAYLAŞ