Fortnite’ın Perili Şatolar, Kurt Adamlar ve Doğüstü Olaylarla Dolu 6. Sezonu Başladı - Haberler - indir.com

Fortnite’ın Perili Şatolar, Kurt Adamlar ve Doğüstü Olaylarla Dolu 6. Sezonu Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 11:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Epic Games'in tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu bulunuyor. Bu oyuncu sayısıyla dünyanın rekorlarını alt üst etti. Fortnite geçtiğimiz günlerde 6. sezonuna başladı. Ağustos ayında 78 milyondan fazla oyuncuyu ağırlayan ve her güncellemesini milyonlarca oyuncunun sabırsızlıkla beklediği oyunun yeni sezonu, oyuncuları mekanlardan eşyalara, özel kıyafetlerden evcil hayvanlara kadar pek çok sürprizle karşıladı.

Fortnite'ın 6. sezonu başladı

Bir diğer dikkat çekici nokta ise tekinsiz görünüşüyle herkesin yüreğine korku salan Perili Şato. Vampir öykülerinden çıkmış gibi duran bu esrarengiz şato kendisini keşfedecek oyuncuları bekliyor. İki yeni bölgenin dışında Mısır Tarlaları ve Bozulmuş Bölgeler de oyunun yeni sezonunda haritada yer alıyor.

Fortnite'nin Google'a ağır faturası: 50 milyon dolar!Fortnite'nin Google'a ağır faturası: 50 milyon dolar!

Fortnite'ın 6. sezonunda ortaya çıkan doğaüstü şeylerden biri Gölge Taşı adındaki tek kullanımlık eşyalardır. Çoğunlukla haritanın bozulmuş bölgelerinde bulunabilecek bu taşlar kullanıldığında oyuncular kısa süreliğine Gölge Formuna bürünüyorlar. Gölge Formu'nda oyuncular hareket etmedikleri sürece görünmez oluyorlar. Eğer hareket ederlerse normalden daha fazla dikkat çekip arkalarında iz bırakıyorlar. 

6. sezonun belki de en çok beğenilecek olan yeniliği oyuna eklenen yeni evcil hayvanlar olacak. Fortnite'ta artık Savaş Bileti'nin seviyesini yükselterek Şanslı, Şirinboynuz ve Rengo gibi evcil hayvan edinebiliyorsunuz. Daima yanınızda olacak olan bu şirin küçük dostlar farklı durumlarda verdikleri tepki nedeniyle oyuncuların arkasını kollayacak.

6. sezonda da oyuncuların çeşitli görevler yaparak maksimum seviye ve her seviyede kazanabilecekleri pek çok ödül bulunuyor. Süreci hızlandırıp ödüllerin tümünü açmak için oyun içerisinde 950 V-Papel karşılığında 6. sezon Savaş Bileti'ni satın almanız gerekiyor. Savaş bileti satın alan oyuncular için özel Belalı Kovboy ve DJ Lama kıyafetlerine de aynı anda sahip olacaklar. Bu iki kıyafet dışında  birbirinden pek çok kıyafet de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Fortnite'ın 6. sezonu performans, oynanış, silahlar ve eşyalar gibi farklı başlıklar altında pek çok güncelleme ile beraberinde getiriyor. Fortnite oynayan kişilere şimdiden 6. sezonda başarılar diliyoruz. Oyunun içerisinde bulunan görevleri her hafta yaparak birçok özel ödüle sahip olabilirsiniz. Bu nedenle görevleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Görevlerin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız bizleri takip etmelisiniz.


İlgili uygulamalar
Fortnite'a müsabaka sistemi geliyorFortnite'a müsabaka sistemi geliyor
Sony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdiSony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdi
Fortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli olduFortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli oldu

PAYLAŞ