Fortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Fortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-28 13:36:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunları olan Fortnite ve PUBG arasındaki rekabet sürmeye devam ediyor. Fortnite ücretsiz olmasıyla beraber PUBG’nin önüne geçeli uzun bir süre oldu. Ancak buna rağmen PUBG’nin büyümeye devam ettiği gözüküyor. 2016 yılında Koreli şirket Bluehole, Brenden Greene’i PUBG’yi geliştirmesi için işe almıştı. İşe alma sebebi olarak ise Greene’in Arma 2 için geliştirmiş olduğu battle royale moduydu. PUBG oyunu ise büyük bir çıkış yakalayarak 2018’in Ocak ayında rekor kırmış ve anlık olarak 3.2 milyon kullanıcıya ulaşmıştı. Bu sürecin üzerinden yaklaşık bir yıllık bir süreç geçti ve tüm listeleri alt üst eden isim Fortnite oldu.

PUBG Büyümesini Sürdürüyor

PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?

Fortnite her ne kadar zirvedeki yerini korumaya devam ederken, PUBG hala popüler durumda olmaya devam ediyor. 2018’in Aralık ayında The Verge kaynaklı habere göre Pubg Mobile’ın 200 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu belirtilmişti. Fortnite’ın o dönemdeki oyuncu sayısı ise aynı seviyede ilerliyordu. Ancak PUBG istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdürdü ve 2018 yılının Haziran ayında PUBG oyunu 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip oldu. Bu rakamın 227 milyonluk bölümü ise aylık oyuna giriş yaptığı ifade edildi.

Mobil sonrası PUBG Lite sürümünü de piyasaya süren PUBG şirketi, bu noktada daha da yükselişe geçmesi düşünüyor. PUBG Lite, sadece düşük sistem gereksinimin yanı sıra ücretsiz olması ile oldukça popüler olacağa benziyor. PUBG Lite ise PUBG mekanikleri ve mobil grafiklerinin birleşmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Bu rakamlara göre PUBG’nin PC tarafındaki oyuncu sayısı düşüşe geçerken, günlük oynama rakamlarında Dota 2 ve CS:GO’nun hemen arkasında 3.sıradaki yerini korumaya devam ediyor. PUBG’nin genel anlamda Fortnite’ın arkasında kaldığı gözükürken, yine de oyuncu kitlesini korumaya devam ediyor.  


PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma AçıldıPUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı
PUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası ÇözümüPUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası Çözümü

PAYLAŞ