Fortnite'ı baştan sona değiştiren Chapter 2 özellikleri - Haberler - indir.com

Fortnite'ı baştan sona değiştiren Chapter 2 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 14:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyun servisi Epic Games’ın sevilen battle royale oyunu Fortnite için yeni sürüm olan Chapter 2 resmi olarak duyuruldu. Yepyeni bir harita ile gelen oyun geliştirilmiş mekaniği olmak üzere birçok iyileştirmeye sahip olacak. Fortnite: Chater 2 oyunculara çok daha iyi bir battle royale deneyimi sunmayı hedefliyor. PUBG Mobile oyununun en köklü rakiplerinden birisi olan Fortnite, 10 bölümlük birinci sezonunu sonlandırdı. Oyunda çıkan bir kara delik Fortnite’ın tüm haritasını ortadan kaldırmıştı. Ayrıca Battle Royale’in Twitter üzerinden yapılan tüm tweet paylaşımları da silinmişti. Bu hamle ile beraber şirket oyunun yeni bölümünü sunma hazırlıklarına başladı.

Fortnite: Chapter 2 İddialı Geliyor

Oyuncuların yeni bölümden büyük bir beklentisi bulunurken, Fortnite’ın 2.bölümüne ait bir sinematik tanıtım videosu yayınlandı. Yeni sezonda tam 13 farklı konuma sahip bir harita görüyoruz.

Fortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyorFortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyor

Yeni sezonun yenilikleri noktasında bot, balık tutma, yüzme ve su odaklı yeni oyun mekaniklerini görüyoruz. Ayrıca arkadaşlarınızı taşıyabileceğiniz ve iyileştirebileceğiniz “Bandage Bazookas” özelliği de daha da geliştirilmiş durumda. Diğer yandan Fortnite: Chapter 2 Sezon 1 için yeni bir Savaş Bileti de duyuruldu. Oyuncuların yapacağı görevler sonucunda toplamda 1500V-papel kazanabilecekleri ifade ediliyor. Bu oyun parası ile hem savaş bileti hem de oyun içi mağazadan bir şeyler almak mümkün olacak.


Fortnite v10.20 içerik güncellemesiyle gelen yeniliklerFortnite v10.20 içerik güncellemesiyle gelen yenilikler
Fortnite oyununda Batman etkinliğiFortnite oyununda Batman etkinliği

PAYLAŞ