Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz! - Haberler - indir.com

Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 20:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Battle Royale denildiği zaman popüler isimlerden birisi olan Fornite, son olarak yeni sezonunda gizli ajanlar olarak bir temayı baz almış ve sinema dünyasındaki karakterlere de yönelik yeni içerikler oyuna dahil etmişti. Bu içeriklerden birisi ise Kingsman şemsiyesi oldu. Epic Games’ın en popüler oyunu olan Fortnite, pazarda PUBG’nin en büyük rakibi olarak yer alıyor. Son sezonunda ajan konulu içerikler sunan şirket en yeni hamle olarak ise Kingsman serisinde bulunan kurşun geçirmez şemsiye oldu. Oyun için eşya olan bu şemsiye rakipten gelen kurşunları geçirmiyor. Ancak sınırsız olmazken, eşyanın asıl amacının merminiz bittiğinde sizi kısa süre daha hayatta tutmaya yarayacak.

Şemsiye mermileri yansıtma haricinde yakın dövüş silahı olarak da kullanılabiliyor. Diğer yandan planör görevi görüyor ve kısa mesafeli süzülmeler yapabiliyor. Sıradan bir planöre göre daha kullanışsız olduğunu da belirtelim. Son güncelleme ile beraber şemsiye yanında gelen bir eşya daha tanıtıldı ve bu eşya ise düşme hasarını engellemek için bir şişme çarpma pedi oldu.

Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı!Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı!

Fornite yeni şemsiye ve hata düzeltmeleri

Oyuna dahil olan bu yeni eşyaların yanı sıra el bombası tarafında bazı düzeltmeler yapıldı. Oyunda birçok oyuncu el bombasını silah olarak kullanırken, Fortnite bu el bombası kullanımı engelledi. Bir hatadan faydalanan oyuncular, envanterlerinde yer alan el bombalarının hepsini tek seferde fırlatıyordu. Epic Games ise bunun yapılmaması için kısa süreliğine el bombası kullanımını kısıtladı. Geliştirici tarafından Twitter üzerinden ''Battle Royale'deki bir sorun nedeniyle el bombası kullanımı geçici olarak engellendi. El bombası yeniden kullanılabilir olduğunda bir güncelleme yapacağız''  açıklaması yapıldı.

Battle Royale modunda bir kullanıcının 6 taneye kadar el bombası taşıyabilmesi büyük sorunlara sebep oluyordu. Bu bombaların hepsi aynı anda patlatıldığı zaman diğer oyuncuların sinirlenmesi haricinde teknik sorunlar da çıkıyordu. Oyuncular bu hatadan yararlanmak için ise bilgisayar faresinin ateş ayarlarını değiştirmeleri gerekiyor. Bu ayar değiştirildikten sonra artık sayısız patlama gerçekleştirilebiliyor. PlayStation sistemlerinde bu durum mümkün olmazken, sadece bilgisayar sistemlerinde bu hata gerçekleşebiliyor. Fornite’ın kısa süre içerisinde bu sorunu gidermesi bekleniyor.


Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!
Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?

PAYLAŞ