Fortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve destansı türleri geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve destansı türleri geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 14:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Fortnite, son dönemlere damga vurmayı başaran bir Battle Royale oyunudur. Bu oyun son dönemlerde o kadar fazla oynandı ki, müzik dünyasındaki ünlüler, aktörler ve futbolcular dahil birçok ünlü de bu oyunu oynadı. Sürekli olarak güncellemeler ile oyunu ayakta tutan Epic Games, şimdi de oyun içerisinde bulunan pompalı silahına Destansı ve Efsanevi türlerinin geleceğini doğruladı.

Fortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve  destansı türleri geliyor

Fortnite'ın oyun içi bildirim sisteminde, Pompalı silahına yeni türlerinin ekleneceği bilgisi geldi. Bu türlerin içerisinde Efsanevi ve Destansı türler olacak. Oyuna eklenecek olan yeni Pompalı silahları, eski pompalılara göre daha çok hasar ve uzak mesafede oyuncuyu vurma özelliğine sahiptiler. Aynı zamanda daha fazla özellik bulunduruyorlardı. Bu da eski pompalıların kullanımı azaltıyordu. Bu yeni gelecek olan silahın oyuna ne zaman ekleneceği tam olarak duyurulmadı fakat oyun içi bildirimlerden aldığımız için yakın zaman içerisinde bu silahları oyun içerisinde görebiliriz.

Fortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldıFortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldı

Zaten oyun içerisinde pompalılar tarafında büyük bir hasar değişimi söz konusu. Bazı pompalılar daha düşük hasar vururken bazı pompalılar çok daha yüksek hasar vuruyor. İşte burada o pompalıların türleri devreye giriyor. Sırasıyla Gri, Yeşil, Mavi renkte olan pompalılara şimdi de Mor ve Turuncu (Destansı ve Efsanevi) türleri de eklenecek. Bu sayede pompalı türlerinin çok daha fazla vurması sağlanacak. Oyun içerisinde 10. ve 11. pompalı olma özelliği taşıyan bu yeni silahlar, bir sonraki güncelleme ile birlikte oyuna eklenecektir. Fortnite tarafından yayınlanan oyun içi bildirimlerden sonra çoğu oyuncu bu olay hakkındaki şaşkınlıklarını dile getirdi. Pompalı silahların çeşitlenmesi sayesinde oyun içerisindeki yakın savaşlar daha da şiddetlenecektir. Zaten yapılar ile birlikte bir sürü akıl oyunları dönüyordu. Özellikle yapı yapma konusunda iyi olan oyuncular diğer oyunculara göre çok daha avantajlı oluyor.

Çünkü yapı yaptığınız zaman ve rakibinizin üstüne çıktığınız zaman onu görmek ve vurmak çok daha kolay oluyor. Tabi rakibinizin elinde patlatıcı yoksa. Eğer patlatıcı varsa sizi çılgına çevirebilir. Çünkü yaptığınız bütün yapıları kıracaktır ve sizi aşağı düşürecektir.


Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yeniliklerFortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler
Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği GeliyorFortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor
Samsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyorSamsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyor

PAYLAŞ