Fortnite'a Özel Figürler ve Oyuncaklar Geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite'a Özel Figürler ve Oyuncaklar Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 17:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Sevilen yapımlardan biri olan Fortnite, her geçen yeni özellik ve içerikleriyle oyuncularının karşısına çıkmaya devam ediyor.  Fortnite, geliştirici ekibi Epic Games'e hem mobil platformda hem de video oyun dünyasında ciddi anlamda paralar kazandırdı. Sahip olduğu popülerlik ve gördüğü ilgi ile rakibi PUBG'ı da gerisinde bıraktı ve Battle Royale türünün bir numaralı ismi olmayı başardı. Düzenli olarak güncelleme yayınlayan geliştirici ekip, bunun meyvelerini de bol miktarda yiyor.

Dünya çapında 125 milyon oyuncuya sahip olan Fortnite cephesinden gelen son bilgilere bakılırsa, oyuncuları yine bazı yenilikler bekliyor. Oyuncak ve hediyelik eşya üreticisi dev şirketlerden Funko ve Epic Games arasında işbirliğine imza atıldı. Bu işbirliği sayesinde, oyun içerisinde özel figür ve oyuncaklar görülmeye başlanacak.

Funko'nun sevilen figürleri, Fortnite'a gelecek

Tüm dünyada ciddi kitlelere ulaşmayı başaran Fortnite, ünlü oyuncak ve özel figürler üreten Funko ile işbirliğine imza attı. Epic Games, sevilen birçok figür ve oyuncağı oyuna ekleyerek, oyuncular için Fortnite'ı daha da keyifli bir hale getirmeye hazırlanıyor. Anlaşma ile birlikte oyuna Funko'nun Pop! Figürleri, anahtarlıklar, kıyafetler, 5 Star serisi figürleri ve daha 10 farklı türde eşyanın ekleneceği söyleniyor.

Epic Games'in Genel Müdür Yardımcısı Mark Rein işbirliğine dair konuştu ve şu cümleleri kurdu, 'Hepimiz Funko'nun hediyelik eşyalarını çok seviyoruz. Bu nedenle kendileriyle Fortnite'ın oyuncakları üzerinde birlikte çalışma fırsatı doğunca çok sevindik. Umarız oyuncularımız da ortaya çıkacak harika eşyalar için bizim kadar heyecan duyuyorlardır.' Funko CEO'su Brian Mariotti ise, 'Epic Games ile birlikte çalışarak Fortnite kahramanlarına hayat verecek ilk ürünleri üretecek olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Hazırlayacağımız koleksiyon Fortnite'ın popülaritesini ve kültürel etkisini vurgulayacak. Fortnite hayranlarının da bu koleksiyonu beğeniyle karşılayacağına inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

 





PAYLAŞ