Fortnite'a müsabaka sistemi geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite'a müsabaka sistemi geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-27 14:54:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Epic Games’in başarılı oyunu Fortnite için, Fortnite müsabaka sisteminin geleceği duyuruldu.

Son bir yılın en başarılı oyunlarından biri olarak görülen Fortnite, oyun gündeminin de en çok dikkat çeken konularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Battle Royale oyun türünün en iyi oyunu olarak kabul gören Fortnite için, Epic Games de çalışmalarını devam ettiriyor. Sürekli olarak yenilenen ve içerik anlamında zenginleşen yapım, böylece oyuncularını da elinde tutmayı başarıyor. Son dönemlerde, Epic Games’in oyun dünyasının odak konularından biri olan e-spor’a yönelmişti. E-spor camiasında bugüne kadar verilen en büyük ödül ile de isminden söz ettirmişti. Epic Games şimdi de e-spor ve Fortnite hayranları için, Fortnite müsabaka sistemini duyurdu.

Fortnite'ın satışları oldukça iyi gidiyorFortnite'ın satışları oldukça iyi gidiyor

Epic Games, Fortnite müsabaka sistemi ile mücadeleyi arttıracak

Bilindiği üzere e-spor son yıllarda oldukça popüler oldu ve video oyunlarının birçoğu da e-spor dünyasına geçti. Bu isimlerden bir tanesi de Fortnite oldu. Epic Games şimdi de müsabaka sistemi üzerinde çalışmaya başladı. Bu sisteme göre oyuncular aynı maç içerisinde, diğerleri ile mücadele edecek. Bunu yaparken, başarıları fark edilebilir olacak. Henüz sistem hakkında pek fazla bilgi paylaşılmadığı için, nasıl çalışacağı ayrıntılı olarak bilinmiyor.

Yeni sistemin çıkış tarihi olarak Sonbahar sonları gösteriliyor. Sisteme dair bilinen bir şey, e-spor benzeri canlı kameraların yer alacağı. Epic Games’in sistem üzerindeki çalışmasının bitmesinin ardından, sisteme ilişkin ayrıntılı bilginin de verileceği düşünülüyor.  İlerleyen günlerde de geliştirici ekibin oyun içerisinde bazı iyileştirmeleri kapsayan bir güncelleme yayınlayacağı biliniyor. Bunlardan bir tanesi giriş yöntemi tabanlı olarak eşleştirilmesine yönelik olacak.


İlgili uygulamalar
Fortnite hakkında yeni planlar yapılıyorFortnite hakkında yeni planlar yapılıyor
Fortnite'ı kazanmanız için 5 ipuçuFortnite'ı kazanmanız için 5 ipuçu
Fortnite iOS 1 Ayda 25 Milyon Dolar KazandıFortnite iOS 1 Ayda 25 Milyon Dolar Kazandı

PAYLAŞ