Fortnite'a Hacivat Kıyafeti Eklendi - Haberler - indir.com

Fortnite'a Hacivat Kıyafeti Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 16:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Battle Royale denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Fortnite'a sonunda ülkemizle ilgili bir kostüm geliyor. Türk oyunculara ne kadar önem verdiğini bu sayede gösteren Epic Games ekibi bu kostüm ile tüm Fortnite oyuncularının gönlünü kazanmış durumda. Bu eğlenceli duyuruyu bir Twitch yayınıyla gerçekleştirdi. 

Karşınız Hacivat kostümü

Dün itibari ile Multiplayer'in Twitch kanalından yapılan bir yayında, Ferit "wtcN" Karakaya, Batu "Video oyun" Bozkan, Tuna "PintiPanda" Akşen ve Enis Kirazoğlu'nun gerçekleştirdiği bu yayında Hacivat kostümü, özellikle paraşütün üzerindeki Hacivat ve Karagöz dikkat çekiyor. Hacivat kostümünü an itibariyla 1-500 V-Papel'e satın alınabiliyor. Oyunla ilgili Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, "Kültürümüzün bir parçasının dünyanın her yerindeki oyuncularla buluşması bizim açımızdan büyük bir sevinç kaynağı. Epic Games olarak oyunun Türkiye’de gördüğü ilgiden memnunuz. Türkiye’deki oyuncularımıza ufak bir jest yapmak istedik. Bunu yaparken de Türk kültüründen ilham aldık ve herkesin çok sevdiği Hacivat karakterini oyunumuza taşıdık. Öncelikli hedefimiz ülkemizdeki oyuncular olsa da dünyanın her yanındaki oyuncular da Hacivat’ı görecek ve arzu ederse alabilecekler. Yani bir anlamda Türk kültüründen bir şeyi dünyanın her yerindeki oyunculara sunmuş olduk. Eğer kültürümüzü dünyaya biraz olsun tanıtabildiysek ve yeni neslin içinde kültürümüze yönelik merak uyandırabildiysek ne mutlu bize." şeklinde açıklamada bulundu.

Aileler, çocukları daha iyi Fortnite oynasın diye Antrenör tutuyor!Aileler, çocukları daha iyi Fortnite oynasın diye Antrenör tutuyor!

Battle Royale konusunda oldukça iddialı olan ve gündemimizden hiç eksik olmayan Fortnite, tatlı grafikleri ve yapı inşasıyla oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor. Sürekli güncellenen bu oyunun içeriği her sezonda farklı oluyor ve oyuna muhteşem kostümler ve silahlar geliyor. Battle Royale oyunlarını açıklamak gerekirse; Bir araç aracılığı ile belirlenin bir haritada, rastgele bir şekilde noktaya inebiliyorsunuz. Bu noktada gerekli eşyaları bulmanız ve belirlenen alanda durmanız gerekiyor. Alanın dışına çıktığınızda hasar alıyor ve ölüyorsunuz. Alan küçüldükçe oyuncular küçük alanda savaşmaya başlıyor. Taki tek bir kişi kalıncaya kadar. Bu oyun içerisinde tek bir amaç var oda hayatta kalmak. Bunun dışında Fortnite'da birçok özellik bulunuyor. Örneğin araçlar, yapı yapma, ışınlama taşlar, trambolin gibi birçok eşya mevcut. PUBG'yi geride bırakan Fortnite hala Twitch'de baş sıralarda yer alıyor.


Fortnite Battle Royale Sistem GereksinimleriFortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri
Fortnite Mobile, Galaxy Note 9'dan farklı bir telefonda da çalıştıFortnite Mobile, Galaxy Note 9'dan farklı bir telefonda da çalıştı
Fortnite'ın Android sürümü çıktı [VİDEO]Fortnite'ın Android sürümü çıktı [VİDEO]

PAYLAŞ