Fortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu Geldi - Haberler - indir.com

Fortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 16:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun piyasasının en başarılı isimlerinden Epic Games ve Marvel arasında gerçekleşen anlaşma sayesinde Battle Royal türünde geliştirilen Fortnite oyununa Endgame temalı yepyeni bir oyun modu geldi. Söz konusu bu etkinliğin oyun içerisinde sınırlı süre içerisinde olacağı hakkında çeşitli bilgiler mevcuttur. Geçtiğimiz günlerde de adından söz ettiren ve fakat hakkında detaylı açıklama yapılmayan Fornite Endgame etkinliği bugün itibariyle başladı. Oyun sektörünün başarılı iki ismi olan Marvel ve Epic Games ortaklığının sonucunda ortaya çıkan yeni Endgame, bir önceki etkinlik gibi sınırlı süre mod olarak Fornite oyununda yerini alacak. 

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olarak büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Fornite, gerek oyuncu kalitesi gerek kıyasıya bir mücadele teması ile oyuncuların kalbini fethetmeyi başarmıştı. Hatta çok kısa süre içerisinde hatırı sayılır bir indirme sayısına ulaşan Fornite, kendini geliştirmeye devam ediyor. Halihazırda son derece zengin içerikler üzerine kurulan ve oyuncuların eşsiz bir mücadele ile oyunda uzun süre hayatta kalmaya çalıştıkları heyecan verici bir deneyim Fornite üzerinde kurulmuştur. Oyuncuların, Fornite'da en beğendikleri özelliklerden biri karakterlerin görsel özellikleri ve elbette ki yetenekleri doğrultusunda eğlenceli dans figürleri yapıyor olmalarıdır. 

Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?

Thanos takımı Avengers takımına karşı

Marvel ve Epic Games arasında yapılan anlaşma ile Fornite oyununa eklenen Endgame modu ile iki ayrı takı karşılıklı mücadele içerisinde yer alarak rakiplerini ortadan kaldırmaya yönelik hareket edecekler. Söz konusu bu takımlardan biri Thanos ve komutasında yer alan Chitauri'ler diğer takım ise çeşitli kahramanlardan oluşan bir ekip olacak. Bu iki ekip birbirine arena içerisinde karşı gelerek en son hayatta kalan kişiler olmaya çalışacaklar. Yani takım eşliğinde stratejik bir şekilde hareket ederek karşı rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. 

Thanos adlı takımın temel görevi Sonsuzluk Taşı'nı elde etmek olacak. Kahramanların görevi ise Thanos'u ve Chitauri'leri durdurmak olacak. Bu sebeple üstün yeteneklerini kullanarak stratejik bir şekilde hareket etmeye yönelik hamleler yapacaklar. Thanos takımının Sonsuzluk Taşı'na erişim sağlamaması adına onları durdurma yönelik hareket edilecek. Burada hangi takıma dahil olacağınız size kalmış bir durumdur. İstediğiniz takımda yer alarak ilerleyebilirsiniz. Sonsuzluk taşı adı verilen güç taşını ilk bulan Chitauri, Thanos’a dönüşüyor. Bir önceki etkinlikten hatırlayacağımız üzere Thanos karakteri diğer oyunculara karşı çok daha güçlü ve yeteneklidir.

Fakat güçlü olmasına rağmen topladığı her Sonsuzluk Taşı sayesinde Thanos karakteri çok daha güçlü olmasını sağlayacak yeni özellikler kazanmaktadır. Kahraman takımında yer alan ögeler ise Kaptan Amerika’nın kalkanı, Thor’un çekici ve Iron Man’in eldivenleri gibi silahları elde edebilecekleri haritalar veriliyor. Bu haritaları elde eden karakterler güçlendirici ögelerin sahibi olacak ve çok daha güçlü olacaktır. Bu özel silahlar kahramanlara Thanos’u yok etmelerindeki en büyük yardımcıları olacak. Sinemada da merakla beklenen Avengers:Endgame filminin vizyona girmesi ile beraber Fornite'a gelen bu yeni oyun modu hem Marvel hem de Epic Game açısından da son derece etkili bir etkinlik olacak. 


Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

PAYLAŞ