Fortnite'a Among US modu geldi - Haberler - indir.com

Fortnite'a Among US modu geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 18:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Among-Us'ın popülerlikten faydalanmak isteyen Epic Games, Fortnite'a Among Us ve benzeri bir mod getirildi. Şu an için devam eden Fortnite Impostors (Fortnite Sahtekârlar) etkinliğinin ne kadar süreceği ise şu an için belli değildir. 

Pek çok kişi tarafından konuşulan bir oyun olan Innersloth tarafından geliştirilen Among Us, bilindiği üzere bir yıl içerisinde büyük bir başarının sahibi oldu. Bu başarının farkına varan Epic Games de fırsattan yararlanmak için Fortnite’ın yeni modu Fortnite Impostors’ı (Fornite Sahtekârlar) duyurusunu yaptı. Mod, Among Us’ın işleyiş şekline son derece benzer görünüyor. Elbette ki bir denizaltı 10 oyuncuya yer veriliyor ve bunlardan sekizi ise işletin sıkıntısız bir şekilde yürümesini sağlamak adına çalışırken iki imposter da her şeyi sabote etmek için çaba gösteriyor.

Fornite hakkında açıklamalar yapıldı!Fornite hakkında açıklamalar yapıldı!

Fornite Impostors'da her oyuncunun bir görevi olacak

Bu yeni modda her bir oyun için farklı görevler verilecek. Bu görevler arasında kalibrasyon yapma, savaş otobüsünü tamir etme ve rapor verme gibi çeşitli görevler vardır. Ajanlar verilen görevleri tamamladıkça süreç daha da hızlanıyor ve zafere ulaşılıyor. Imposter’lar ise oyunda görevleri tamamen iptal etme, oyunun oynanacak haritalarının rastgele bölgelerine ışınlanma ve kısa bir süreliğine de olsa muza dönüştürme gibi yeteneklere sahip olacaklar. Imposter’ların ajanları ortadan kaldırması çok kolaydır. Eğer kim olduklarını öğrenmeden önce tüm ajanları ortadan kaldırabilirlerse başarıya ulaşmış oluyor. 

Fornite Impostors şu an için oyuncuların kullanımına açılmış durumdadır. Fakat etkinliğin ne kadar süre devam edeceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fortnite, son birkaç hafta içerisinde Ariana Grande konseri, Free Guy işbirliği gibi etkinliklere yer vererek oldukça yoğun bir takvim içerisindedir. Oyunun bu yeni modu ile beraber oyunculara yepyeni bir deneyim sunuluyor. Şu an için konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. 


Fornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdıFornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdı
Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?
Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

PAYLAŞ