Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi - Haberler - indir.com

Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 18:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Bu seneye damga vurmuş olan hayatta kalma oyunu Fortnite’ın YouTube platformunda zirvede yer alan oyunu geçemediği ortaya çıktı. 2018’in en popüler ve konuşulan oyunlarından olan Fortnite, görmüş olduğu ilgi ve gelir rakamları ile dikkat çekmeye devam ediyor. PUBG oyunu ile Battle Royale kategorisindeki sıkı rekabeti devam eden Fortnite, Twitch’de en fazla oynanan oyunlar arasında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Fakat henüz tüm internet platformunda zirveye geçebilmiş değil. Bu noktada YouTube’un zirvesinde yer alan oyun Fortnite’a bu durumu kaptırmak istemiyor.

Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi

YouTube oyun içerikleri ve iş birlikleri kısmından yetkili olan Ryan Wyatt bu noktada yaptığı açıklamada popüler video servisinin bir numaralı oyununun hala Minecraft olduğunu ifade etti. Bu noktada Wyatt zirvenin değişmediğini şu dille ifade etti; “Fornite kesinlikle oyun tarafının büyümesinde ciddi bir katkıda bulundu.” diyen Wyatt, “Ancak globalde en büyük oyunumuz hala Minecraft.” Bu durum şaşırtıcı olmayacaktır ki, 2011 yılında piyasaya giriş yapmış olan Minecraft basit yapısı ile dikkat çekerken Aralık 2017 ile beraber 74 milyon aktif oyuncu sayısına erişmişti.

Fortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştıFortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştı

Oyun popülerliği bölge anlamında farklılık gösterebiliyor. Bu noktada orta doğu ve Asya’da Arena of Valor’a yoğun bir ilgi olurken, Amerika’da ise çok daha farklı isimleri görüyoruz. PlayStation 4, mobil, Xbox gibi birçok platformda yükselişine devam eden PUBG ve Fortnite gibi oyunlar bakalım Minecraft karşısında nasıl bir gidişat sergileyecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Fortnite'a Hacivat Kıyafeti EklendiFortnite'a Hacivat Kıyafeti Eklendi

PAYLAŞ