Fortnite Yeni Sezonla Birlikte Yeni Bölgeler Getirdi! - Haberler - indir.com

Fortnite Yeni Sezonla Birlikte Yeni Bölgeler Getirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 13:02:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Dünya çapında yüz milyonları aşmış oyuncuya sahip Fortnite, Yeni Sezonla Birlikte Yeni Bölgeler Getirdi! Yeni güncellemede haritada bir çok köklü değişiklikler oldu.

Fortnite yeni sezonla birlikte patlama hazır bir volkan oyuna eklemişti. Yeni eklene volkanın patlamasıyla birlikte haritada bir çok değişiklik gerçekleşti. Patlamada hasar gören Eğik Evler, Evrilmiş Evler'e dönerken Perakende Pazarıysa yerini Ayrıcalıklı AVM'ye bıraktı. Değiştirilen alanları yerine Muzaffer'in Muz Standı ve Nugget Hut gibi bir çok yeni keşfedilmeyi beklenen alanlar eklendi.

PUBG ve Fortnite Bir Ülkede Daha YasaklandıPUBG ve Fortnite Bir Ülkede Daha Yasaklandı

Fortnite'a ışınlanma halkaları geldi!

Getirilen bir çok alan yeniliklerinin yanı sıra Hava Halkaları da geldi. Hava Halkaları ile oyuncular, haritanın bir yerinden başka bir yerine hızlı bir şekilde hareket edebilecekler.

Fortnite getirdiği her güncellemede yeni sürprizler getiriyor. Bu güncellemenin sürprizi ise sırları çözülmesi beklenen Fortbyte'lar. Toplanan her Fortbyte, gizli bir resmin yeni bir parçasını ortaya çıkaracak. Toplamda 100 adet bulunan Fortbyte parçalarının tümünü toplayan oyunculara farklı hediyeler sunuyor. Detaylar oyunun içindeki Görevler sekmesinde.

Yeni sezonla birlikte gelen üç yeni Sınırlı Süreli Mod, oyunun aktifliğini daha da artırıyor. Oyuncuların çok sevdiği Üç farklı oyun modu oyuncular tarafından en çok tercih edilen oyun modu haline geliyor!


İlgili uygulamalar
Fortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu GeldiFortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu Geldi
Fortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok EdildiFortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok Edildi

PAYLAŞ