Fortnite yeni sezon haritası oyun bağımlılığını arttıracak - Haberler - indir.com

Fortnite yeni sezon haritası oyun bağımlılığını arttıracak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-02 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Pandemi nedeniyle birçok etkinlik ya ertelendi ya da yapılmamasına karar verildi. Bu oyun sektörü içinde geçerli. Oyun sektörünün önemli isimlerinden Epic Games stüdyosunun popüler Battle Royale oyunu Fotnite'ın yeni sezonu yani 2.bölüm 3.sezon COVID-19 nedeniyle ertelemişti. Oyunun sezonu hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Bugün itibariyle gelen bilgilere göre ise Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon yeni harita ile kullanıcılara su içerisinde savaş deneyimi yaşatacak. Oyuncular için heyecan verici yenilikleri içeren yeni sezon ile beraber savaş her zamankinden daha nefes kesici olacak.

Yeni sezonla beraber su altında savaş deneyimi başlıyor

Oyuncuların heyecanla vakit geçirdiği ücretsiz Battle Royale oyunu Fortnite 2. Bölüm 3.Sezon Coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Yeni sezon hakkında bir süredir farklı sızıntılar gündeme geliyor olsa da sezon resmi olarak tanıtılmadığı için net bilgilerle karşılaşmak mümkün değildi. 4 Haziran tarihinde sunulması beklenen yeni sezon hakkında önemli bilgiler geldi. Şöyle ki bu heyecan verici oyunun yeni sezonu ile beraber sular altında bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz. 

Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!

Son bir kaç haftadır Fortnite oyuncuların karşısına bir kaç su birikintisi çıkıyordu. Bununla beraber geçtiğimiz hafta ise, Fortnite ile ilgili sızıntılarıyla tanınan FortTory, su altında yüzmek için bazı animasyonların yenilendiği iddia edildi. Bundan kısa bir süre önce de PlayStation Store, Fortnite’ın online mağaza içerisindeki ikonunu güncelledi. İkonda yapılan değişimle beraber Fortnite'ın yeni sezonda oyunculara su dolu yeni bir deneyim yaşatacağı iddiaları da ortaya çıktı. Söz konusu bu iddialar Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon için oyuncuları daha da heyecanlandırdı. Bununla beraber bazı oyuncular, görselde gözüken adanın, Bölüm 1’in 9. Sezonu boyunca Block Party Short Desert Island Flare‘de kullanılan ada olduğunu düşünüyor.

Her ne kadar o şekilde gözüküyor olsa da bu adanın 3. Sezonun 2.Bölümü için yapıldığı değerlendiriliyor. Geliştirici şirket Epic Games'in açıklamalarına göre Fortnite yeni sezon 4 Hziran tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. İkinci kez gelişi ertelenen yeni sezonla beraber oyuncuların yaşayacağı heyecanının daha da fazla artırılmasına sebep oldu. Popüler oyun Fortnite'ın yeni sezonu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilginin gelmesi bekleniyor. 


Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?
Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!
Fortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendiFortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendi

PAYLAŞ