Fortnite yeni karakteri Ariana Grande’li ‘Rift Tour’ fragman yayımladı - Haberler - indir.com

Fortnite yeni karakteri Ariana Grande’li ‘Rift Tour’ fragman yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 22:00:13
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale yapımları arasında yer alan Fortnite’ın bu Cuma günü başlayacak olan Rift Tour etkinliğine katılacak ünlü sanatçı belli oldu. Yayınlanan fragman ile beraber oyuna gelecek olan ünlü isim şarkıcı Ariana Grande olduğu belli oldu. Diğer yandan karakterin videodan farklı bir skini ise sızdırılmış oldu. Oyunun 2.bölümünün 7.sezonunda yapılacak olan Rift Tour etkinliğine artık az bir zaman kaldı. Etkinliğin dünya genelinde bir süperstar’ı daha hanesine katacak çevrimiçi bir konser olacağı önceden açıklanmıştı. Bugün ise söz konusu bu konuğun kim olduğu resmi olarak belli oldu.

Yayınlanan kısa bir fragman ile etkinliğe katılacak süper star’ın dünyaca ünlü Ariana Grande olduğu duyuruldu. Videoda ayrıca Ariana Grande’nin nasıl görüneceği de belli oldu.

Fortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdıFortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdı

Fortnite’a gelecek olan yeni ünlü isim belli oldu

Fortnite’ın 2.bölüm 7.sezonda hangi ünlüyü getireceği bir süredir merak ediliyordu. Bazı sızıntı kaynaklarına göre Ariana Grande işaret ediliyordu. Nitekim öyle oldu ve Fortnite’ın resmi YouTube kanalı, bugün ünlü şarkıcının oyundaki karakteri yer alan bir fragmanı yayınladı. Fortnite sızıntıları ile bilinen isim iFireMonkey tarafından Twitter’da sızdırılmıştı.

Sızdırılan fotoğraf ile oyunda birden fazla Ariana Grande görünümü olacağı gözüküyor. Skinlerin pullu ve parlak olurken elektrik desenli olanı da gözüküyor. Ariana Grande karakterinin oyuna dahil olacağı Rift Tour etkinliği, birçok yeni eşyayı da getirecek. Etkinliğin 6 Ağustos tarihinde başlayıp 8 Ağustos tarihinde sona ermesi bekleniyor. Ariana Grande buna göre oyuna etkinliğin ilk günün de eklenecek. Fiyatının ise tahminlere göre 1500 V-Bucks civarında olması bekleniyor. Bakalım yeni gelecek olan Ariana Grande karakteri oyuncular tarafından nasıl karşılanacak ve ne seviyede ilgi alacak göreceğiz. Yeni bölümler ile söz konusu karakterlerin daha da çeşitlendirilmesi bekleniyor.


Fortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktiklerFortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktikler

PAYLAŞ