Fortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyor - Haberler - indir.com

Fortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-02 14:03:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Twitch’in Ninja olarak tanınan ünlü yayıncısı Tyler Blevins’in geçtiğimiz aylarda yayıncılar için bir kitap çıkaracağını sizlere duyurmuştuk. Yayıncılığın püf noktalarını anlattığı kitabın yanı sıra ilerleyen dönemlerde çizgi romanlarıyla da raflarda olacak Tyler Blevins’ten geçtiğimiz gün özellikle Twitch’teki sevenlerini üzecek bir haber geldi. 

Twitch platformuyla tanınan ve sevilen yayıncı Tyler Blevins, artık yoluna Twitch'te devam etmeyeceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından sevenlerine konu hakkında açıklama yapan Tyler Blevins Twicth platformunun en yüksek takipçi sayısına sahip olan yayıncısıydı. 14 milyon takipçi sayısına sahip olan Tyler Blevins’ın bundan sonrasında yayınlara Mixer platformu üzerinden devam edeceğini açıkladı. 

Twitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza AldıTwitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza Aldı

Tyler Blevins artık Mixer’de 

Fortnite yayıncısı Ninja'nın aylık kazancı dudak uçuklatıyor

Tamamen oyunculara özel bir platform olan Mixer, 2016 senesinde dünyanın yazılım devi şirketlerinden olan Microsoft tarafından kurulmuştur.  Pazara giriş yaptığı günden beri hızla büyümeye devam eden Mixer Tyler Blevins ile yaptığı anlaşmayla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Twitch’te en yüksek takipçi sayısına sahip olan Tyler Blevins, paylaştığı açıklamadan sonra Mixer üzerinde şimdiden 100 bin takipçiye ulaşmış durumda. 

Yaşanan bu durumdan sonra ise Twitch’ten Tyler Blevins’e tepki direk geldi. Tyler Blevins yaptığı açıklamadan kısa bir süre sonra, Twitch’te bulunan partnerlik tikini de kaybetti. Yakın zamanda Mixer üzerinde yayınlara başlayacak olan Tyler Blevins’in ilerleyen dönemlerdeki projeleri merak edilirken, aynı zamanda Microsoft’un yayın platformları pazarında daha güçlü bir yere sahip olabilmek için böyle transferlere devam edip etmeyeceği de gizemini koruyor. 


İlgili uygulamalar
Twitch Canlı Yayınları Askıya AldıTwitch Canlı Yayınları Askıya Aldı
Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandıTwitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı

PAYLAŞ