Fortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktikler - Haberler - indir.com

Fortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktikler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-05 09:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler Battle Royale oyunu olan Fortnite, dünya çapında milyonlarca oyuncusu ile oynanmaya devam ediyor. Oyun sahip olduğu hayatta kalma yapısı ile piyasadaki PUBG’nin en büyük rakiplerinden birisi olarak gösteriliyor. Fortnite oyunu ilk olarak bilgisayarlar için çıkmış ve daha sonra ise Fortnite Mobile ile akıllı telefonlarımıza gelmişti. Grafiklerdeki eğlenceli yapısı ve oynayış tarzı ile oyuncuların dikkatini çeken Fortnite, birinci olmak için hiçte kolay bir oyun diyemeyiz. Bu noktada oyun içindeki birçok faktöre dikkat etmeniz gerekirken, sizlere bu içeriğimizde Fortnite’ta zafere gitmek için yapmanız gereken bazı taktiklere bakacağız.

Fortnite Taktikler

  • Ana bölgelere inmekten kaçının
  • Duvar oluşturma noktasında kendinizi geliştirin
  • Öncelik silah yerine kaynak olmalı
  • En iyi silahları belirleyin
  • Pozisyonunuzu yüksek yerlere alın
  • Çatışmalardan kaçının
  • Kalkan iksirini hemen kullanın
  • Hazine sandık yerlerini ezberleyin
  • E-sporcu gibi oyun pratikleri yapın
  • Kulaklık kullanın

Ana bölgelere inmeyin

Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir?Fortnite'ta yılbaşı ağacı kostümü nasıl elde edilir?

Fortnite oyun başlangıcında atlayabileceğiniz çeşitli bölgeler bulunuyor. Ancak çok oyuncuların indiği ve büyük alana yayılan loot alanları bu noktada ana bölgeler olarak nitelendiriliyor. Bu noktalarda bol silah ve ekipman yer aldığı için oyuncular tarafından ilk tercih oluyor. Örnek olarak ise Fortnite haritasındaki Salty Springs bölgesinin iyi örneklerden birisi olarak gösterebiliriz. Oyunda yeniyseniz bu kapsamda sakin olan uzak bölgelere atlamanız iyi olacaktır. Bu sayede hayatta kalma süreniz artacak ve daha güvenli bir loot yapabileceksiniz.

Duvar yapmada kendinizi geliştirin

Fortnite’da iyi bir oyuncu olmak için iyi bir duvar ustası da olmanız gerekiyor. Özellikle çatışmalar esnasında hızlı bir şekilde duvar inşa etmek bu noktada size bir kalkan görevi görecektir. İyi duvar yapabilmek için ise oyundaki antreman modu ile pratikler gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli duvar tipleri ve oluşumlar yapılabilirken, duvar yapmanın Fortnite’da önemli bir yeri bulunuyor.

Kaynağın önemi büyük

Oyunda duvar yapmak için kaynağa ihtiyacınız bulunuyor. Bu noktada duvarlar odun ile yapılırken taş ve metal ile güçlendirilebiliyor. Oyunda en az silah kadar önemli olan kaynaklar ile istediğiniz yapıları oluşturabilirsiniz. Bazı oyuncular önce silah daha sonra kaynak toplarken, bu durum ise zaman kaybına sebep olabiliyor. Silah ararken ve loot yaparken evlerden malzemeler kırılabilir ve kaynak olarak da aynı anda toplanabilir. Bu noktada bir yandan silah bulurken, bir yandan ev malzemelerini toplamak işinize yarayacaktır.

İyi silahları bilin

Oyun içindeki silahlar güçlerine göre aralarında ayrılıyorlar. Her silahın gücü birbirinden farklı olurken, bu noktada yere indiğiniz anda ilk silahı almanız gerekiyor. Daha sonra ise yakın çatışmalara ve uzak çatışmalara yönelik istediğiniz tarzda silahlar bulmanız gerekiyor.

Yüksek yerlere yerleşin

Çatışmalarda yüksek konumda yer almak her zaman avantajlı olacaktır. Oyuncuları daha iyi görebilecek ve pozisyon alabilirsiniz. Ayrıca mermiler daha hızlı ve isabetli bir şekilde gidecektir. Çatışmalara girmeden önce yüksek bir yapı veya tepe bulmanız ve pozisyon almanız size oyunu kazandıran durumlardan birisi olacaktır.


Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!
Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!

PAYLAŞ