Fortnite Summer Skirmish'e Türk takımlar damga vuruyor! - Haberler - indir.com

Fortnite Summer Skirmish'e Türk takımlar damga vuruyor!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 11:41:49
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Epic Games'in dev ödül havuzu bulunduran etkinlik serisi Fortnite Summer Skirmish toplamda 8 milyon dolar ödül dağıtıyor. Farklı bölgelerin ve farklı takımların savaştığı bu etkinlikte oyuncular birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor.

Her gün için 500.000 dolar ödül

Her cuma ve cumartesi günü oynanan bu turnuvalar toplamda 8 hafta sürecek. Her gün için 500.000 dolar ödül veriliyor. Her hafta maçların yapısı değişiyor. İlk hafta tekli mücadele(SOLO) olmuştu. Bu hafta ise ikili mücadele (DUO) oynandı. İkili mücadele de Türk takımı olan SUP (SuperMassive) büyük bir ilgi gördü. Oynayışıyla ve hızlılığıyla dikkat çeken SUP oyuncuları Şahin "H3x" Latifi ve Emre "Refl7ction" Delikara, turnuvaya damga vurdu. Birincilik alamasalarda oyundaki düşman öldürme sayısını yüksekte tutarak puan kazandılar. İkinci haftanın puan kazanma tablosu şöyle;

5+ Öldürme: 2 Puan

Kazanma: 4 Puan

En çok öldürmeye sahip olan takım: $6500 ödül

Toplam 3 maçta en çok öldürmeye sahip olan SUP ekibi 19.500 dolar ödül aldı. Bu etkinlikte ayrıca 4. olan SUP en çok öldürmeden farklı bir para ödülüde kazandı. Oyuncuların gerçekten de mükemmel oynadığını Fortnite'ın Twitch kanalından tekrarlar bölümünden izleyebilirsiniz. Eğer bu oyuncuları tek başına izlemek istiyorsanız Twitch'te yayın yapıyorlar. Daha devam edecek olan bu turnuva da Türk takımları dikkat çekse de diğer takımlarda oldukça iyi oynuyor. Fransızlar da geçtiğimiz turnuvada oldukça iyi bir performans sergiledi. Tabi Fortnite, biraz da şans oyunu olduğundan dolayı çıkan ekipmanlar ve güçlendirmeler oyuna oldukça fazla etki ediyor. Oyuncuların bu turnuvada daha çok materyal toplayarak ilerlediklerini gördük. Profesyonel takımların olduğunu bilen oyuncular daha sakin yerlere atlamayı tercih ettiler. Turnuva sonlarına doğru puan alamayan ekibler, lider tablosunda yükselmek kalabalık olan yerlere atlayıp, en çok öldürmeye ulaşmaya çalıştılar.

Fakat turnuvada diğer oyuncuların burnundan getiren SUP, oyuna yaptığı hareketlerle damga vurdu. Birçok takımı öldüren SUP ekibi 5 oyuncu öldürme sayısına ulaştıktan sonra daha korumacı oynamaya başlıyordu. Bir oyunda birinci olmaya çok yaklaşmışken, üzerine roket atılan "Refl7ction" tek başına kaldığı için üçüncü olmuştu. Diğer bir maçta ise iki kişi tarafından sıkıştırılan "Refl7ction" mermilerin hedefi oldu. Daha devam edecek olan bu turnuvalarda Türk takımların daha iyi yerlere geleceğini umuyoruz. Profosyonel takımların yanı sıra yayıncılarında bulunduğu bu turnuvaya katılmak için davet almanız gerekiyor.





PAYLAŞ