Fortnite Street Fighter karakterlerini oyuna dahil ediyor - Haberler - indir.com

Fortnite Street Fighter karakterlerini oyuna dahil ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Epic Games’in güncellemelerini sürdürdüğü Fortnite, yeniliklere ve yeni karakterler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise v17.30’da gerçekleşecek olan uzun bir yenilik listesi yayınlandı. Şirketin popüler battle royale oyunu Fortnite’ın 7.sezonu yayınlandı. Bazı yenilikler getiren yapım, erken saatlerde kapalı olurken, atılan bir tweet ile oyuncuların indirip oynayabilecekleri açıklandı. Fortnite Status bir tweet yayınlayarak Fortnite Sezon 7 oyununun v17.30 güncellemesi olduğunu açıkladı.

Daha önce Fortnite resmi Twitter hesabına göre yaklaşan güncelleme ile UFO’lar olacağı ifade edilmişti. Ancak şimdi ise v17.30’un getirdiği yenilikler uzun bir liste ile paylaşıldı. Bir oyuncunun içine çektiği bir nesne var ise o nesne önden gelen hasarı engeller ve bu şekilde devam eder. Ayrıca şirket gelen patlayıcıları yakalamak ve onları geri itmek için Grab-itron’u kullanabileceklerini belirtiyor. Bu araç ise sandıklarda ve ana geminin içinde yer alabilir.

Fortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktiklerFortnite Mobile'da birincilik isteyenler için önemli taktikler

Fornite’ın yeni içerikleri ve detayları belli oldu

Fortnite blog yazısında konu hakkında  “Yeni Team Brawl Sınırlı Zaman Modunda, diğer takımdan önce 60 elemeye ulaşmak için takımınızla yarışın. Elenirseniz, paraşütle atlama yerine yere düşerek yeniden doğarsınız, bu da kavgaya hemen geri dönmenizi sağlar...Başlangıçta ve her yeniden doğduğunuzda size yeni bir teçhizat verilecektir. Maçlar tek bir İÇN'de gerçekleşir ve İÇN'nin oyuncu olmayan binaları daha iyi koruma için ekstra güçlüdür, ” olduğunu belirtti.

V17.30 için diğer değişiklikler darbeli tüfek’in artık manzaraları hedef alırken biraz daha düşük atış hızına sahip olacağı ve yüksek miktarda hasara sebep olacağı ifade ediliyor. Hata düzeltmeleri noktasında ise PlayStation 5 konsolunda 3D kulaklıklar seçeneği ile alakalı stereo seslerin 2D ses olmasına sebep olan problem düzeltiliyor. 3D kulaklık seçeneği için PlayStation 5 sistem ayarlarından 3D sesin etkinleştirilmesi gerekiyor.


Loki yakın zamanda Fortnite'a geliyor!Loki yakın zamanda Fortnite'a geliyor!
Fortnite yeni karakteri Ariana Grande’li ‘Rift Tour’ fragman yayımladıFortnite yeni karakteri Ariana Grande’li ‘Rift Tour’ fragman yayımladı

PAYLAŞ