Fortnite şikayetleri, Epic Games yerine yanlış adrese gitti - Haberler - indir.com

Fortnite şikayetleri, Epic Games yerine yanlış adrese gitti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bilindiği üzere, Fortnite son zamanların en popüler oyunlarından birisi ve milyonlarca kişi tarafından hem mobilde hem de konsollarda oynanıyor. Hal böyle olunca oyunda zaman zaman hile yapanlara rastlanabiliyor ya da herhangi bir hata ile karşılaşılabiliyor. Oyuncular da böyle durumlarla karşı karşıya kaldıklarında, durumu Epic Games'e bildirme şansına sahipler. Epic Games'e bu tarz durumlarla karşılaşıp, şikayet oluşturmak isteyen oyuncular, şikayetlerini yanlışa adrese ilettiler. Epic Games'in yardım hattı, yalnızca internet üzerinden destek sağlıyor. Bu durum bazı oyuncular tarafından bilinirken bazıları tarafından bilinmiyor. Hal böyle olunca da birçok şikayet Epic Games yerine Epic Loot Games'e gönderiliyor.

Fortnite oyuncuları şikayetlerini yanlışlıkla Epic Loot Games'e bildirdi

Fortnite'ta karşılaşılan herhangi bir problem için şikayet oluşturan oyuncular, şikayetlerini Epic Games yerine yanlışlıkla Epic Loot Games'e bildirdiler. Epic loot Games, bir masa oyunu mağazası. Mağaza, telefon aracılığıyla Fortnite hakkında her gün binlerce şikayet alıyor. Geliştirici ekip, bu durum üzerine telefonla destek vermediklerini ve tek destek adreslerinin internet olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Epic Loot Games, kendisine gelen şikayetlerden bahsetti

Mağaza sahibi Hunter Davies, yaşanan karışıklığı anlattı. Davies, şikayette bulunanların isim benzerliği nedeniyle internet üzerinden ulaştıkları telefon numarasından kendilerini aradıklarını söyledi. Zaman zaman oyuna ve oyunculara sinirlenen arayanlardan küfür bile duyduğunu söyleyen Davies, bu oyunculara dahi sabırla ve olabildiğince kibar yanıt verdiğini dile getirdi. En ilginç aramayı da anlatan Davies, bu aramanın 10 yaşındaki küçük bir çocuk tarafından yapıldığını ve çocuğun oyunu oynarken, sinirlenerek ekrana oyun kumandasını fırlattığını, hem kendisine hem de diğer oyunculara ağır küfürler ettiğini dile getirdi. Çocuğun annesi bu yaşananlar nedeniyle çocuğa Fortnite'ı yasaklayarak onu bir öfke kontrol paneline sokmuş. Çocuk, Davies'in kendisine Epic Games ile bağlantılarının olmadığını anlattığında da çocuğun durumu anlamadığının altını çizdi.





PAYLAŞ