Fortnite Ses Galası Serisi başlıyor - Haberler - indir.com

Fortnite Ses Galası Serisi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 23:00:19
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Fortnite'ın yaklaşan küresel müzik serisi, her sanatçı için etkileşimli bir deneyime sahip olacak.

Epic Games, Fortnite'a gelen Soundwave Series adlı bir sonraki müzikal performans setini duyurdu. Yeni seride dünyanın dört bir yanından sanatçılar yer alacak ve oyuncular oyun içinde etkileşimli bir deneyimde her sanatçının müziğini deneyimleyebilecekler. Epic Games yetkilileri daha önce de Travis Scott ve Ariana Grande gibi büyük sanatçılar için muhteşem gösteriler ve şiddet içermeyen parti royale adasında düzenlenen konserler de dahil olmak üzere Fortnite'a müzikal performanslar getirmişlerdi. Ancak bu sene şirket Easy Life sanal konseri ve Balenciaga temalı “Strange Times” merkezi gibi Fortnite'ın Yaratıcı modunda oyun için özel deneyimler oluşturmak için topluluğuyla giderek daha fazla çalışıyor. Epic Games yetkilileri konuyla ilgili verdiği demeçte, Mısırlı sanatçı Mohamed Hamaki'nin yer aldığı Soundwave Serisindeki ilk gösterinin, Soundwave Serisinin gelecekteki gösterileri gibi bu trendi sürdüreceğini söyledi.

Fortnite'a Among US modu geldiFortnite'a Among US modu geldi

Hamaki'nin şovu 1 Ekim'de 14:00'da başlıyor ve 3 Ekim 14:00'da bitiyor. Yapılan açıklamaya göre etkinliği izlemenin birden fazla yolu var. Özel bir çalma listesine atlayarak katılabilir ya da geçmişte rekabetçi Fortnite'ı göstermek için kullanılan resim içinde resim modu aracılığıyla tipik bir battle royale maçı sırasında izleyebilirsiniz.Resim içinde resim özelliği, 48 saatlik Hamaki etkinliği sırasında yalnızca belirli zamanlarda geçerli olacak.

Fortnite'a Among US modu geldi

Epic Games yetlilikleri benzer etkinliklerde önümüzdeki aylarda Soundwave Serisinde Avustralyalı şarkıcı-söz yazarı Tones And I, Brezilyalı rapçi Emicida, Japon pop sanatçısı ve müzik yapımcısı Gen Hoshino ve Fransız-Maliyalı şarkıcı Aya Nakamura'nın da yer alacağını söylüyor. Bunun yanı sıra konuyla ilgil bir blog yazısı yayımlayan şirket içrerik üreticilerini bazı konularda uyarıyor. Şirketin resmi web sitesinde yer alan uyarılar şöyle;

  • İçerik Üreticilerini Destekleme programındaki içerik üreticileri, YouTube'daki Hamaki gösterisinden içerik yayınlayabilecek ve bu videolardan para kazanabilecek. Bu durum yedi gün boyunca geçerli olacak. 
  • Hamaki gösteri içeriğinden para kazanmak için, İçerik Üreticilerini Destekleme üyelerinin YouTube ve İçerik Üreticilerini Destekleme hesaplarını bağlamaları gerekir.

  • ÖNEMLİ: İçeriğinizi YouTube'a yüklerken Herkese Açık veya yalnızca bağlantı aracılığıyla görüntülenebilir şekilde yüklediğinizden emin olun. Özel olarak yüklerseniz gelir elde edememe ihtimaliniz vardır.

  • İçeriği diğer platformlara yüklemek için kanalınızın bulunduğu platformun şartlarını okuyarak telif cezası almamak için yapmanız gerekenlere göz atın.

  • İçerik Üreticilerini Destekleme programında değil misiniz? Endişelenmeyin, yine de deneyimin beğendiğiniz anlarını paylaşabilirsiniz. Ancak bu içeriklerden YouTube'da para kazanamazsınız.




Apple, meşhur oyun Fortnite’ı App Store’dan yasakladıApple, meşhur oyun Fortnite’ı App Store’dan yasakladı

PAYLAŞ