Fortnite, RTX desteğine 17 Eylül’de kavuşuyor! - Haberler - indir.com

Fortnite, RTX desteğine 17 Eylül’de kavuşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 16:05:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Fortnite17 Eylül tarihinde getireceği güncelleme ile beraber ışın izleme ve DLSS teknolojisini de oyunculara sunacak. Dileyen oyuncular ‘yaratıcı mod’da yer alan harita ile RTX teknolojisini daha fazla deneyimleyebilecek.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Nvidia’nın yeni RTX ekran kartı lansmanında Epic Games, Fortnite’ın çok yakın zamanda RTX desteğine kavuşacağının duyurusunu yapmıştı. Bugün yapılan yeni duyuru ile beraber RTX desteğinin popüler oyuna ne zaman geleceği de belli oldu. 17 Eylül’de  gelecek olan yama ile beraber oyun ışın izleme ve DLSS desteği kazanacak.

PlayStation 5 kutu içeriği içeriği belli olduPlayStation 5 kutu içeriği içeriği belli oldu

Daha gerçekçi, daha detaylı grafikler

Fortnite’a gelecek olan RTX desteği, ‘Save the World’, ‘Creative’ ve ‘Battle Royale’ modlarında kullanıma sunulacak. RTX desteği ile beraber eskisinden çok daha gerçekçi yansımalar, daha doğru gölge çizimleri ve daha ayrıntılı detaylar oyunda gerçek zamanlı olarak oluşturulabilecek. Tabi ki bu deneyimi elde etmek için RTX destekli bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.

Fortnite, kullanıcılara RTX deneyim alanı sunacak

Fortnite geliştiricileri ile beraber çalışan Nvidia, oyuncuların RTX teknolojisini deneyimlemesi için yeni bir haritanın hazırlığını tamamladı. Yaratıcı modda olacak ‘RTX Treasure Run’ haritasında oyuncular, bir müzenin girişine inerek çöpçü avına çıkacak. Oyuncular haritada yer alan ufak laboratuvarı, ormanıaynalı odayı ve orta çağ kalesini gezerek RTX teknolojisini deneyimleyebilecek. Yama ile, yapay zeka destekli kare hızı arttırma ile birlikte Nvidia Reflex teknolojisi de kullanıcılara sunulmuş olacak.


Fortnite | Official GeForce RTX


PAYLAŞ