Fortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanı - Haberler - indir.com

Fortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Ülkemiz dahil dünyanın birçok bölgesinde aynı anda vizyona girecek olan Star Wars: Rise of Skywalker’ın özel gösterimi Fortnite’da gerçekleştirilecek. Oyunun içinde yer alan bir sinemada, filmden Fornite’a özel bir sahne izletilecek. Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en büyük film serilerinden birisi olan Star Wars, zamanla kitap, oyun, çizgi roman ve dizilere bile konuş olmuş durumda. 1977 yılında A New Hope ile başlamış olan seri günümüzde bile devam etmeyi başarıyor. Zamanla yükselen hayran kitlesi ise bu genişlemeyi sağlamış durumda. Marka haline gelen seri çok geniş bir hayran kitlesine erişti. Bu genişleyen kitleye ise son zamanda Fortnite oyunu da dahil oldu. İş birliği içerisine giren şirketler yeni film Rise of Skywalker ile Fortnite evrenine giriş yapıyor.

Fortnite ve Star Wars İş Birliği

Qualcomm, dünyanın ilk 5G destekli genişletilmiş gerçeklik (XR) platformu Snapdragon XR2'yi duyurduQualcomm, dünyanın ilk 5G destekli genişletilmiş gerçeklik (XR) platformu Snapdragon XR2'yi duyurdu

Bu yılın başında da yine Fortnite ve Star Wars iş birliği görmüştük. Star Wars evreninin nişancıları olan “Stormtrooper” kostümü ve Star Destroyer Fortnite haritasında yer almıştı. Bu sefer gerçekleşecek olan etkinlik ise çok daha farklı olacak. Oyuna özel sahne gösterimi Fortnite Risky Reels’ta 14 Aralık günü gerçekleştirecek. Oyun içerisinde bu etkinliğin posterleri de yer almaya başlarken, oyun içi sinema salon kapıları 21.30’da açılacak ve gösterim ise 22.00’da gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz sene ise Wreck-it Ralph: Ralph Breaks the Internet’in tanıtımı için de bir gösterim gerçekleştirilmişti. Ancak şimdi Star Wars hayran kitlesi düşünüldüğü zaman önceki gösterimden çok daha büyük bir ilgi ve kitle çekmeyi hedefliyor.  


Riot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurduRiot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurdu

PAYLAŞ