Fortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendi - Haberler - indir.com

Fortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-16 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Epic Games’in sahip olduğu Battle Royale oyunu Fortnite için beklenen 2.bölüm: 3.sezon’un ertelendiği resmi olarak açıklandı. Battle Royale pazarında PUBG ile sıkı bir rekabet içerisinde olan Fortnite, 2.Sezonunun uzatılması ile beraber yeni sezonun planlardaki tarihten daha geç başlayacağı belli oldu. Yaşanan koronavirüs salgını sadece günlük hayatı değil tüm oyun dünyasını ve güncelleme planlarını alt üst etmiş durumda. Birçok geliştirici tarafından planlarda değişikliğe gidildi ve başta The Last of Us Part II, Wasteland 3 ve Minecraft Dungeons gibi oyunların ertelenmesi sonrasında şimdi ise Fortnite 2.Bölüm: 3.Sezon’un ertelendiği açıklandı.

Fortnite oynaması ücretsiz bir oyun olmasına karşılık Epic Games tarafından düzenli olarak güncelleniyor. Oyuna gelen yeni içerikler ve geliştirmeler kişiler tarafından gerçekleştirildiği için söz konusu 2.Bölüm 3.Sezon güncellemesi yaklaşık bir buçuk ay sonrasında ertelendi. Epic Games tarafından direkt bir şekilde koronavirüs salgın sebebi gösterilmese de, salgından ötürü gerekli çalışma ve kısıtlamalardan ötürü bu kararın etkili olduğu düşünülüyor.

Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!

Fornite 2.Bölüm: 2.Sezon uzatıldı, yeni sezon ertelendi

Konu hakkında Epic Games, resmi blogu üzerinden  "Fortnite'ın 2. Bölüm: 2. Sezon'u önceden belirlediğimiz 30 Nisan'dan ileriye uzatıyoruz. Planımız, 2. Bölüm: 3. Sezon'u 4 Haziran'da çıkartmak." Dedi. Geliştirici tarafından devam eden 2.sezon süresinin ise oynayış mekanikleri, yeni görevler, bonus TP ve süpriz içerikler ile birkaç oyun güncellemesi sunacağını ifade etti. Fortnite’ın erteleme kararı alınan ilk sezoun değil. Öyle ki popüler bu oyunun 2.bölümünün ilk sezonu da bir süre ertelenmiş ve geç gelmişti. Epic Games, o zamanlarda erteleme kararını kış temalı ekstra içerikelrin geliştirilebilmesi için böyle bir karar almıştı.

Bakalım oyuncuların 1.5 ay daha beklemek zorunda oldukları yeni sezon ne gibi yenilikler içerecek göreceğiz.


Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?
Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!

PAYLAŞ