Fortnite Mobile, Galaxy Note 9'dan farklı bir telefonda da çalıştı - Haberler - indir.com

Fortnite Mobile, Galaxy Note 9'dan farklı bir telefonda da çalıştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 17:29:37
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Galaxy Note 9’a özel olarak çıkacağı bilinen Fortnite Mobile Amdroid, başka bir telefonda daha çalıştırıldı.

Bu dönemlerde Android versiyonunun çıkması beklenen Fortnite Mobile için, geçtiğimiz haftalarda ilk etapta Galaxy Note 9’a özel olacağı haberi verilmişti. Bu durum, Galaxy Note 9 alma planı yapmayan Fortnite Mobile bekleyenleri üzdü. Üstelik verilen bilgilere bakılırsa, oyun yaklaşık 3 ay kadar Galaxy Note 9’a özel olarak kalabilir. Bugün tanıtılacak olan Galaxy Note 9’un satışlarında, bu durumun etkisi olabileceği düşünülüyor ve Samsung’un da bu adımı bu yüzden attığı söyleniyor. Fakat gelen son bilgilere bakılırsa, Fortnite yalnızca Galaxy Note 9’da çalışmıyor.

Fortnite farklı bir Samsung modelinde de çalıştı

Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Fortnite Android APK’sı sızdırılmıştı. XDA Developers üyeleri sızdırılan APK ile oyunun yalnızca Galaxy Note 9’da oynanmadığını kanıtlamış oldular. XDA Developers üyeleri, Fortnite Mobile’ı Samsung Galaxy S9+ cihazında çalıştırmayı başardılar. Normalde Fortnite’ı destekleyeceği yönünde yayınlanan cihaz isimleri Galaxy Note 9 ve Galaxy Tab S4 olarak açıklanmıştı. Fortnite aynı zamanda Play Store’da yer almayacak. Oyunu indirmek isteyenler, Epic Games’in web sitesinden indirebilecek.

XDA Developners üyelerinin oyunu Samsung Galaxy S9+ cihazında çalıştırmaları ile Galaxy Note 9 ile çıkması beklenen Fortnite’ın öncesinde oynanmasını sağladı. Edinilen bir diğer bilgi de Samsung Game Tuner’ın oyunun çözünürlüğü ve performansı üzerinde olumlu etkisinin olduğu oldu. Düşük çözünürlüklü telefonların Fortniteı nasıl göstereceği ise henüz bilinmiyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ