Fortnite Kreatif Mod Nedir? - Haberler - indir.com

Fortnite Kreatif Mod Nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 15:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Son dönemlerde oyun piyasasını kasıp kavuran Fortnite, oyuncuları büyülemeye devam ediyor. Yeni gelen Marshmello etkinlikleri ve konseri ile birlikte tüm oyuncuları heyecanlandıran ve resmen bir konser havasına sokan Epic games, oyun içerisine yeni içerikler eklemeye devam ediyor. Daha öncesinde "Oyun Alanı" modunda özgürce materyal kasabiliyor, özgür bir şekilde alıştırma yapabiliyordunuz. Ayrıca haritanın keşfetmediğiniz kısımlarını da bu mod sayesinde keşfedebilirsiniz. Fakat Epic Games yeni getirdiği bir mod ile tüm alışkanlıkları değiştiriyor. İşte karşınızda "Kreatif" modu.

Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

NVIDIA DLSS, 3DMark Port Royal’da performans artışı sağlıyorNVIDIA DLSS, 3DMark Port Royal’da performans artışı sağlıyor

Fortnite Kreatif Mod Nedir?

Fortnite'a yeni gelen kreatif mod oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Epic Games, yeni mod ile birlikte oyuncuların oyunlardaki yapılara ulaşabileceğini, istedikleri gibi kullanabileceklerini ve oyun içerisinde bulunan tüm şeyleri yapabileceklerini belirtti. Bu moda girdiğinizde karşınıza bir ada seçim ekranı geliyor. Buradan girmek istediğiniz adayı tuşa basarak seçiyorsunuz ve sizi buraya ışınlıyor. Daha sonra elinizde bir adet telefon göreceksiniz. Bu telefon sayesinde yaratmış olduğunuz yapıları kopyalayabilir, döndürebilir, havada tutabilir veya silebilirsiniz. Daha sonrasında "TAB" tuşuna basarak oyun içerisinde bulunan ağaç, ev, parkur yapıları gibi bütün yapılara ulaşabilirsiniz. Bu kreatif modu bir açıklama ile duyuran Epic Games, seçilen en iyi kreatif adasını oyundaki bir alana ekleyeceklerini ve bu alanın sürekli olarak değişeceğini belirtti. 

Bu sayede oyun içerisinde bulunan bir kısımda oyuncuların yaptığı yapılar bulunuyor. Ayırca bu adeta bir "Challange" haline gelen bir mod olmayı başardı. Bir ada içerisine çok zorlu parkurlar yapılıyor ve bu parkurlarda dünyanın en iyi Fortnite oyuncuları yarışıyor. Hatta bazı parkurlarda dünya sıralaması bile yapıldı. Eğer sizde incelemek istiyorsanız oyuna girerken veya oyun içerisinde mod olarak "Kreatif" modu seçmeniz gerekiyor. Bizim de incelememizi alttaki videodan görebilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar
AnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştıAnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştı
Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC incelemesiAsus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC incelemesi
Fortnite, dans yüzünden yine davalık olduFortnite, dans yüzünden yine davalık oldu

Fortnite Kreatif Mod Nedir?


PAYLAŞ