Fortnite kamu hizmeti tabelaları ne? - Haberler - indir.com

Fortnite kamu hizmeti tabelaları ne?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 14:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Fortnite’ın hafta 10 challenges görevleri şu an mobil cihazlar, PS4, Switch, Xbox One ve PC platformlarında yayınlandı. Oyun severlerden Neo Tilted, Pressure Plant ya da Mega Mall’daki kamu hizmeti duyuru tabelalarını ziyaret etmeniz gerektiğini sizlere hatırlatalım. Şayet bu duyuru tabelalarını nerede olduklarını bilmiyorsanız, sizler için kamu hizmeti duyuru tabelalarının nerelerde olduğunu işaretledik. Peki yapmanız gerekenler neler?

Fortnite’ın hafta 10 challenges görevleri şu an mobil cihazlar, PS4, Switch, Xbox One ve PC platformlarında yayınlandı. Bu yayında demek oluyor ki sezon 9’un sonuna yaklaşıldı. Bu haftanın challanges görevlerinin pek çoğu gayet açıklayıcı olarak size sunulmakta. Bu da oyun severlere çok fazla sorun teşkil etmiyor. Fakat tamamlanması için biraz hazırlık çalışmaları gerçekleştirmeleri gerekiyor. Oyun severlerden Neo Tilted, Pressure Plant ya da Mega Mall’daki kamu hizmeti duyuru tabelalarını ziyaret etmeniz gerektiğini sizlere hatırlatalım. Şayet bu duyuru tabelalarını nerede olduklarını bilmiyorsanız, sizler için kamu hizmeti duyuru tabelalarının nerelerde olduğunu işaretledik. Peki yapmanız gerekenler neler?

Honor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği YapıldıHonor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği Yapıldı

Neo Tilled, Pressure Plant ve Mega Mall

Challenge tarafından belirtilenler göre, kamu hizmeti duyuru tabelaları harita etrafından 3 farklı yerlerde bulunabilir. Bunlar ise Neo Tilled, Pressure Plant ve Mega Mall. Bütün alanda, propaganda posterlerine benzeyen tabelaların pek çoğuna ev sahibi yapıyor diyebiliriz. Fakat gel görelim ki challenge’ı tamamlaya bilmeniz için yalnızca 5 tane ziyaret gerçekleştirmeniz gerekmekte.

5 bölgeyi de ziyaret etmek zorundasınız

Oyunda nereye bakacağınız öğrenme aşamasını tamamladıktan sonra bu challenge’ın üstesinden gelmek, doğru yere doğru bir şekilde ilerlemeniz ile alakalı. Birisine yaklaştığınız zaman ilerleme kaydettiğinizi ifade eden bir bildirim alacaksınız. Bu bildirimlerden ötürü işlemleriniz bir hayli kolay olacaktır.  Ancak size hatırlatma yapmamız gerekirse tabelaların hangilerini ziyaret edebileceğinizi gösteren net bir tanım yok. Bu sebepten ötürü dilerseniz aynı bölgede yer alan beş tabelayı da ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 


Fortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam EdiyorFortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam Ediyor
Fortnite 9.30 Güncellemesiyle Yeni Silahlar Geldi!Fortnite 9.30 Güncellemesiyle Yeni Silahlar Geldi!

PAYLAŞ