Fortnite İsim Oluşturucu İçin 5 Popüler Uygulama - Haberler - indir.com

Fortnite İsim Oluşturucu İçin 5 Popüler Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 03:22:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Çok oyunculu battle royale türündeki en popüler oyunlardan birisi olan Fortnite, daha fazla eğlenceye odaklanması nedeniyle daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Yeni içerikler ve haritaların periyodik bir şekilde güncellendiği oyun, bu bakımdan çok daha hareketli ve değişken bir yapıya sahip. Kullanıcılar mevcut oyunda özel isimler kullanabildiği gibi Fortnite ile yakalanan popülerlik özel Fortnite isim oluşturucu seçeneklerinin de ortaya çıkmasını sağlamış durumda.

Yeni fikirlerin ve alternatiflerin alınabileceği isim oluşturucu uygulamalarını kullanarak sizler de hesabınızdaki kullanıcı adını değiştirebilir ve daha farklı, dikkat çekecek isimler kullanabilirsiniz. Özellikle hesap için özel bir isim bulamayan ve bu konuda zorluk yaşayan kullanmışlar Fortnite isim oluşturucu uygulama ve sitelerinden yararlanarak daha kolay ve hızlı bir şekilde çözüm bulabilmektedir.

Fortnite Street Fighter karakterlerini oyuna dahil ediyorFortnite Street Fighter karakterlerini oyuna dahil ediyor

Name Generator

İsim oluşturucu dünyasının en eski web sitelerinden birisi Name Generator, oyun karakter isimlerinin belirlenmesi sırasında kullanılabilir. Özel sıfatlar, isimler, hayvan adları gibi farklı seçenekler ile özel bir şekilde oluşturulabilecek isimler için Name Generator sitesini tercih edebilirsiniz. Rastgele öneri alma seçeneğinin yanı sıra kullanıcıların metin alanına girdiği kelimeler ya da harfler üzerinden özel bir şekilde isim oluşturulması için öneriler sunan Name Generator, böylece gerekli desteği kolayca sunmaktadır. 

Genr8rs for Fortnite

Genr8rs  genel bir isim oluşturucu olsa da Fortnite ile yakalanan başarı sonrasında Fortnite oyuncuları için özel bir hizmet verilmeye başlanmıştı. Genr8rs for Fortnite  üzerinden yapılabilen mevcut işlemler ile birlikte kullanıcılar isim uzunluğunu belirleme gibi imkanlara sahiptir. Sistem tarafından oluşturulacak önerilere göz atılması ve beğenilen bir önerinin seçilmesi yeterli olmaktadır. 

Plarium

Tercih edilecek bir diğer uygulama ise Plarium. Yaygın ve genel bir isim üreticisi olarak kullanıma sunulan Plarium, Fortnite için özel olarak oluşturmamıştır. Ancak süper kahramanlar, fantezi isimler ve RPG gibi oyun odaklı bir şekilde isim önerileri sunan Plarium, böylece Fortnite karakteri için de en uygun seçeneklerin öğrenilmesini sağlar. 

Video Game Name

Video Game Name oyun odaklı olarak geliştirilmiş bir isim oluşturucu sitesidir. Herhangi bir oyunda kullanılabilecek rastgele isimler üreten sistemde isimler genellikle daha uzundur ve benzersiz şekilde oluşturmaktadır. 

MMO Scoop

Listenin son sırasında yer alan MMO Scoop, oyuncuların özelliklerine göre isim önerileri sunmaktadır. Kullanıcılar nasıl oyuncu olduğunu belirledikten sonra bu seçime bağlı olarak 5 isim önerisi alabilmektedir. Benzersiz isim seçeneklerinin olması, sisteminin daha fazla tercih edilmesini sağlar. 



PAYLAŞ