Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor! - Haberler - indir.com

Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 17:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Tüm dünyayı kasıp kavuran Fortnite yeni güncellemesi ile büyük bir heyecan yarattı. İşte yeni güncelleme ile oyuna dahil olan dörtlü roketatar özellikleri.

Geçtiğimiz dönemlerde 6.0 güncellemesi ile oyun içi pek çok yeniliğin getirildiği Fortnite’te yeni bir güncelleme daha kullanıcılara sunuldu. 6.02 versiyon numarası ile gelen yeni güncelleme oyuna yine bir dizi yenilik getiriyor. Oyunu seven kullanıcıların en çok hoşuna gidecek yeniliklerden birisi ise dörtlü roketatar olacak.

Fortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli olduFortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli oldu

Fortnite’ın Perili Şatolar, Kurt Adamlar ve Doğüstü Olaylarla Dolu 6. Sezonu Başladı

Fortnite güncel tutuluyor

Fortnite için güncellemelerin bu kadar sıkı tutulması oyun içi dinamiğin düşmemesini sağlarken oyuncular da sürekli yeni oyun içi yeniliklerle oyunda heyecan yaşamaya devam ediyor. Yeni versiyon ile birlikte oyunda artık Disco Domination modu da oynanabiliyor. Bayrak ele geçirme türündeki yeni mod, 5 adet diskoda dans ederek en erken 100 puan alan takımın kazanmasını esas alıyor.

Fortnite'a Hacivat Kıyafeti Eklendi

Yeni silah: Dörtlü Roketatar

Oyun içinde çok etkili olan roketler artık dörtlü roketatar ile çok daha etkili hale geliyor. Mevcut roketatarlara göre çok daha yüksek bir darbe gücü bulunan dörtlü roketatar, pek çok oyuncunun favorisi olacak.

Drop oranları değiştirildi

Yeni güncelleme ile birlikte oyunda yapılan bir diğer değişiklik ise drop oranlarında. Bazı silahların oranı düşürülürken bazılarının da yükseltildi. Konuyla ilgili detay verilmemiş olsa da önümüzdeki günlerde bu konuda daha net bilgilerin paylaşılması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Fortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştıFortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştı
Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu GeçemediFortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi
Fortnite Ağustosta Oyuncu Rekoru KırdıFortnite Ağustosta Oyuncu Rekoru Kırdı

2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ