Fortnite hackerları hesapları hackliyor - Haberler - indir.com

Fortnite hackerları hesapları hackliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-21 14:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Son zamanların vazgeçilmez oyunları arasında yer alan Fortnite, oyun severlerin vazgeçilmezi oldu. Tüm dünyada büyük oyun kitlesi olan Fortnite'ın Türkiye'de de oynayan kitlesi bir hayli fazla. Son Ağustos ayında Fortnite oyuncuları açıklandığı raporda yer alan verilerde 78.3 milyon kişiye ulaştığını öğrendik. Bu rakam azımsanmayacak kadar fazla. Peki bu oyuncular ne kadar bilinçli ve oynadıkları oyun ne kadar güvenli?

https://www.indir.com/haberler/fortnite-dunyayi-kurtar-modu-ucretsiz-oluyor

Dünyaca ünlü olan bu oyunun başı son günlerde fena halde derde girmiş durumda. Üstelik bu derde girdiği kişiler hackerlar. Fazlasıyla tehlikeli olan bu hackerlar sizde iyi biliyorsunuz ki kişinin tüm bilgilerini ele geçirebilir ve onun adına işlemler yapabilir. Genç nüfus arasında fazlasıyla popüler olan Fortnite oyununu hedef alan hackerlar, oyuncuların bilgilerini ele geçirerek kişilerin hesaplarını satıyorlar. Ele geçirdikleri kullanıcı adı ve şifre kombinasyonlarını oyunun giriş ekranında deneyerek binlerce hesabı ele geçirmeyi başaran bu hackerlar, bu hesapları başka kişilere satarak binlerce Euro kazanıyorlar. BBC ile gerçekleştirdiği röportajda bir açıklama yapan hacker, bu yolu kullanarak şimdiye kadar 16 bin Eoru kazandığını ifade etti. Türk Lirasına yuvarladığımız zaman 96 bin Türk Lirası yapıyor. 

Şirket yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmedi

Tüm bu olaylar gerçekleşirken ve oyuncular ciddi tehdit altında iken şirket tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Şirket hala sessizliğini korumaya devam ediyor. Oyuncular ise bu durumdan fazlasıyla rahatsız. Bizde indir.com okurlarını bu anlamda uyarıyor ve bu konuda dikkatli olmaları gerektiğinin altını çiziyoruz. 

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ