Fortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya Başlıyor - Haberler - indir.com

Fortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyunlardan olan Fortnite için yenilikler görmeye devam ediyoruz. En büyük rakibi PUBG ile karşılaştırılmaya devam eden oyun dinamin yapısı ve oyun için etkinlikleri ile oyuncuları kendisine çekmeye devam ediyor. Şimdi ise oyun içi etkileşim noktasında oyun yeni bir aleme geçti. Sahip olduğu oyuncu sayısı ile dikkat çeken oyun düzenlemiş olduğu etkinlikler ile merak uyandırmaya devam ediyor. Cadılar Bayramı özel etkinliği olan Fortnitemares ise ülkemiz saati ile dün 21.00’de oyun içindeki oyuncular ile beraber aynı anda sona erdi. Twitch’de gerçekleşen bu an 1 milyondan fazla kişi olarak canlı bir şekilde izlenildi. Saatler 21.00 iken havada asılı duran gizemli küp erimeye başladı ve yok oldu.

Fortnite Yeni Dünya

Erimeye başlayan ve çatlamaya başlayan küp daha sonra altında yer alan göle düştü ve küp tamamen kaybolmuş oldu. Kullanıcıların ekranı o esnada tamamen beyaz olurken ekranlar düzelmeye başlayınca ortamda uçuşan kelebekler gibi bulundular. Kara delik gibi bir yere çekilen oyuncular için yeni Fortnite haritasına süzülmeye başladılar. Tüm bu geçiş 1 dakika gibi bir süre boyunca devam ederken daha sonra oyuncular yeni haritaya geçiş yapmış oldu. Yeni haritaya geçiş yapan oyuncular bu noktada yeni harita ile beraber yeni görsellerde karşılarına çıkmış oldu.

Daha öncesinde de yine canlı yayın ile aynı anda bir roket kalkışı oyuncular tarafından takip edilmişti. Diğer Battle Royale oyunlarına göre Fortnite’ın gerçekleştirmiş olduğu bu tarz etkinlikler yoğun bir ilgi ile takip edilmeye devam ediliyor. Oyunu daha eğlenceli ve gizemli bir hale getiren bu etkinlik ve haritalar her sezon yenilenmeye devam ediyor. Bakalım gelen yeni harita oyun içerisinde ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ