Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak - Haberler - indir.com

Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 17:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

200 milyonu aşkın oyuncusu ile birlikte dünyanın en çok oynanan oyunlarının arasında önemli bir yere sahip olan Fortnite, oyuncuların gözünde hala liderliğini koruyor. Epic Games'in geliştirdiği Fortnite, Gaming İstanbul Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda yerini alacak. 

Fortnite, dans yüzünden yine davalık oldu

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

Epic Games tarafından geliştirilmiş olan Fortnite, ülkemizde de büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Bu yıl 31 Ocak tarihinde başlayıp 3 Şubat tarihine kadar sürecek olan GIST 2019, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Bu fuar içerisinde birçok firmanın standı olacak ve bu standların içerisinde birçok konuşmacı ve katılımcı olacak. Ayrıca GIST 2019 içerisinde birde cosplay yarışması olacak. Bu etkinlik sırasında oyun dünyasına ait olan karakterleri gerçek dünyada en iyi yansıtan kişiye 5000 Türk Lirası, ikinci kişiye 3000 Türk Lirası, üçüncü kişiye ise 2000 Türk Lirası para ödülü verilecek. Ayrıca bu turnuva içerisinde Fortnite cosplay'leri de yer alacak. Eğer sizde görmek istiyorsanız 2 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da Fortnite standı içerisinde bulabilirsiniz. 

Epic Games'in Fortnite hayranları için hazırlamış olduğu yarışmalar ve turnuvalar  ile sınırlı değil. Ayrıca GIST boyunca Fortnite standını ziyaret edenler birçok yayıncı ile tanışma fırsatını da elde edecek. Fortnite standı içerisinde Batuhan Büyükakkan ve Batuhan Bozkan bulunacak. Katılımcılar bu iki büyük yayıncı ile tanışma fırsatını elde edecekler. İki yayıncıdan sonra ise Cantuğ Özsoy Fortnite standında olacak. Ayrıca Cumartesi günü Ferit Karakaya, Tuna Akşen, Kemal Can Parlak Fortnite Standında olacak. Bu büyük yayıncılarla tanışma fırsatını elde edebileceksiniz.


İlgili uygulamalar
Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?
Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu olduCall of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu
Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunuBu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu

PAYLAŞ