Fortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdı - Haberler - indir.com

Fortnite düzenlediği Galactus etkinliğiyle rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 10:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulan ve tek seferlik bir etkinlik olan Galactus, oyunun bugüne kadarki en büyük katılım gösteren etkinliği olmayı başardı. Marvel temalı sezonun da son etkinliğinde Epic tarafından atılan tweete göre, Fortnite Galactus 15 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapıyor. 

Fortnite Galactus etkinliği rekor bir başarı elde etti

Epic Games, geçtiğimiz aylarda popüler Battle Royale oyunu Fortnite için düzenleyeceği Nexus War etkinliği için Marvel karakterlerinden Galactus’un geleceğinin bilgisini vermişti.1 Aralık gecesi başlayan bu kısa süreli etkinlik, şimdiye kadarki en büyük katılımcıyı da beraberinde getirmeyi başardı. Marvel dünyasının kötülerinden biri olan Galactus'u alt etmek için 15 milyonun üzerinde oyuncu etkinliğe katılım gösterirken, Epic Games ise Twitch ve YouTube platformları üzerinden de yaklaşık olarak 3,5 milyondan fazla kişinin yayınları takip ettiğini belirtti.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunu belli olduEpic Games'te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyunun sezonunun son etkinliğinde ise katılımcı olmak için en önemli gereksinimler arasında 12.60 kodlu güncellemenin yüklü olması geliyor. Bir diğer açıdan ise etkinliğe katılım göstermek için Epic, yaklaşık olarak 1 saat önce oyunculara hazır hale gelmeleri için bilgi verdi. Zira önceki yıllarda birçok oyuncu etkinliğe girmek konusunda çeşitli zorluklarla karşı karşıya gelmişti. Bunun anı sıra Epic Games tarafından yakın zaman içerisinde getirilen Houseparty entegrasyonu sayesinde de oyun içerisinde görüntülü konuşma imkanı sağlandı. 

Söz konusu bu etkinlik ile beraber 4. sezon sona ermiş oldu. Epic Games platformu gelecek sezon için hazırlık yapmak adına ise kısa bir süreliğine kapalı olacak. Gelecek sezon ise Mandalorian dizisinden tanıdığımız Djin Djarin ve bebek Yoda gibi karakterler oyunda yerini alacak gibi gözüküyor. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup Epic Games cephesinde yaşanan yenilikler gelecek zamanda kendini gösterecektir. 


Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunuEpic Games'te haftanın ücretsiz oyunu
Apple ve Epic Games davasında şaşırtan gelişmeApple ve Epic Games davasında şaşırtan gelişme
Epic Games'in gelecek hafta ücretsiz olarak sunacağı oyunlarEpic Games'in gelecek hafta ücretsiz olarak sunacağı oyunlar

PAYLAŞ