Epic Games’in yaptığı Fortnite, dünya çapında 125 milyondan fazla oyuncuya sahip. Firma yayınladığı bir bilgiye göre tek kişilik “Dünyayı Kurtar” modu ücretsiz olabilir. 

Fortnite Dünyayı Kurtar Modu Ücretsiz Oluyor!

Yapılan bir açıklamaya göre önümüzdeki günlerde oyunda çok daha temiz bir arayüz bulunacağı belirtiliyor. Epic Games bu yılın başlarında çanta menüsünü daha görünür ve ulaştırılabilir bir yere taşıyarak kullanıcı dostu arayüzü geliştirmenin sinyallerini vermişti. İlerleyen zamanlarda ise menü seçeneklerinin çok daha kolay ulaşılabilir bir yapıya sahip olacağı, tüm güncellemeler tamamlandığında ise oyun akışını bozmadan menü seçeneklerine erişim sağlamayı hedefleyen firma, üzerinde çalıştıkları güncellemeleri önümüzdeki haftalarda kademeli olarak başlayacaklar. Fortnite geliştiricileri karakter sistemine de bir el atarak kahraman dizilimini özelleştiren ve kullanıcılara daha fazla opsiyon veren bir sisteme geçiş yapacaklarını belirtiyorlar.

fortnite dunyayi kurtar ucretsiz oluyor 1540387022

Diğer bir önemli haber ise Fortnite’ın Dünyayı Kurtar Modu ücretsiz olacak. Dünyada fenomen haline gelen Fortnite Battle Royale modu, oyun dünyasına yalnızca Dünyayı Kurtar modu ile girmişti. Renkli görsel tasarımı ve eğlenceli oynanışı ile dikkat çeken bu oyun kısa zaman içerisinde kendi hayran kitlesini yaratmayı başarmıştı. Oyunun sonradan eklenen Battle Royale modu kısa süre içerisinde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri oldu. Epic Games bu modla beraber yakaladığı ünü sürdürmesine rağmen Dünyayı Kurtar modunu da hiç bir zaman unutmadı. Sürekli güncellemeler ile bu modu hayatta tutmayı başardı. Firma bu mod hakkında bazı çalışmalar yürüttüğünü ve ilerleyen zamanlarda bu modun ücretsiz bir şekilde sunulacağını belirtti. Fortnite, günümüzde yaklaşık olarak 125 milyon oyuncuya sahip. Özellikle bu yıl çok büyük bir patlama yaşayan Battle Royale tarzındaki oyun hem tatlı grafikleri ile hem de oyun içerikleriyle, oyuncuların dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. 

Her sezon değişen haritası, oyuna eklenen yeni içerikler, sürükleyici bir hikaye ile her sezon kendine bir anlam katan Fortnite, gün geçtikçe daha fazla oynanıyor. Hatta oyunu, Desiigner, Neymar gibi dünyaca ünlü yıldızlar bile oynuyor. Üstelik bu yıldızları sadece sahalarda veya kliplerde görmüyor, canlı yayın platformlarında sıkça görüyoruz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir