Fortnite

Fortnite "Dünyayı Kurtar" modu erken erişime açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-01 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunları arasında yer alan Fortnite'ın arkasındaki isim olan Epic Games, Fortnite: Dünyayı Kurtar'ın erken erişime açıldığını duyurdu. Erken erişim olduğu zamandan beri birçok geliştirme ve eklenti alan bu yeni mod, yakın zaman içerisinde final sürümü ile beraber oyuncuların beğenisine sunulacak. Geliştirici şirket Epic Gamesi milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan oyunu Fortnite'ın Dünyayı Kurtar modu ile beraber yeni bir gelişmeyi daha duyurdu. Resm,i web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile beraber Fortnite ve Dünya'yı Kurtat'ın üçüncü yıl dönümüne yaklaştığını belirten şirket, yeni geliştirme planları kapsamında Dünyayı Kurtar'ın erken erişime açıldığının bilgisini verdi.

Popüler oyunun Dünyayı Kurtar modu, erken erişimde bulunduğu zamandan bu yana birçok kahraman, silah düzenlemesi, hikaye ve daha birçok ekleme ile gündeme geldi. Modun artık erken erişime çıktığının bilgisini veren Fortnite ekibi, bu modun oynaması ücretsiz olmaktansa seçkin bir tecrübe olarak kalmasına karar verdiklerinin altını çizdi.

Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!Fortnite'dan oyun severlere büyük sürpriz!

Fortnite: Dünyayı Kurtar modu nedir?

Fortnite: Dünyayı Kurtar, oyunda yer alan oyuncuların diğer oyuncularla beraber oynayarak canavarlara karşı savaştıkları, çeşitli yapılar inşa ettikleri, hikayeli ve aksiyon dolu bir mod olarak ilk kez 2017 yılında piyasaya sürülmüştü. Oyunda devasa kaleler inşa etmenize ve silahlar üretmenize imkan tanıyan bu oyun modu, özellikle hikaye yapısı ve seviyeleri yükseltebilen kahramanlarla kısa süre içerisinde oyuncuların dikkatini çekiyor. 

Geliştirici şirket Epic Games, oynaması ücretsiz olan Battle Royal modunun başarısından sonra Dünyayı Kurtar'ı da ücretsiz olarak sunmayı planlasa da bugünkü açıklamayla beraber modun ücretli kalacağınız öğrenmiş olduk. Oyunun resmi çıkışının da yakında olduğunu duyuran geliştirici ekip, resmi lansmandan sonra yeni içeriklerde bir yavaşlama olacağını söylüyor. 

Dünyayı Kurtar, yeni sezon maceralarına sahip olacak

Resmi lansman ile beraber Dünyayı Kurtar ilk piyasaya sürüldüğü zamdan bu yana kalan eski Erken Erişim etiketi, Battle Royal ve Kreatif oyun modularından kaldırılacak. Bu değişiklik yapıldığında bir durum ile oyuncular haberdar edeceğini belirten Epic Games, Dünyayı Kurtar'ın artık Battle Royal modundan ayrı bir programa olan mevsimsel sezon moduna gireceğinin de bilgisini verdi. 

İlerleme yolu ve yeni sezonluk seviyelerle birlikte gelecek olan yeni macera sezonlarında oyuncular, görevleri tamamlayarak sezonluk deneyim puanı kazanabilecek. Bu puanlar, karşılaşılan zorluk seviyesini, bulunacak silahları ve kazanılacak sezonluk ödülleri belirleyecek. Daha yüksek seviyelere ulaşmak ise Süperşarj malzemelerinin kilidini açacak.

Yapılan açıklamada yeni sistem üzerinde hala çalıştıklarını ifade eden Epic Games, çıkış yaklaştığında daha detaylı bilgilerin yayınlanacağının da altını çiziyor. Dünyayı Kurtar modunun sezonluk yapı değişiklikleri ve diğer yenilikler hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. Halihazırda son derece popüler olan Fortnite oyunu, gelecek güncelleme ile beraber çok daha donanımlı özelliklere sahip olarak oyuncuların karşısına çıkacak. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan bu heyecan verici Battle Royal oyununun yeni modu ile çok daha farklı bir heyecan yaşayabilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
Fortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendiFortnite oyuncularına kötü haber 2. Bölüm: 3. Sezon ertelendi
Fortnite yeniden Google Play’e geldiFortnite yeniden Google Play’e geldi
Fortnite yeni sezon haritası oyun bağımlılığını arttıracakFortnite yeni sezon haritası oyun bağımlılığını arttıracak

PAYLAŞ