Fortnite Dünya Kupası detayları duyuruldu - Haberler - indir.com

Fortnite Dünya Kupası detayları duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-13 15:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, popülerliğini arttıracak ve oyuncuların hoşuna gidecek işlerle yoluna devam ediyor. Fortnite, kısa sürede çok popüler bir oyun haline gelse de bu popülerliği kaybetmemeyi başardı. Fortnite'a dair açıklanan son istatistiklerde, oyunun oyuncu sayısının dünya çapında 100 milyona ulaştığı bilgisi verilmişti. Bu durumu etkileyen en önemli faktörlerden birisi, Fortnite'ın sürekli güncelleme alması ve oyun içi hatalara pek fazla meyil vermemesi. Aynı başarıyı mobil sürümünde de yakalayan yapım için Epic Games daha önce Fortnite Dünya Kupası'nı duyurmuştu. Ciddi miktarda ödül dağıtılacak olan kupaya dair merak edilen detaylar paylaşıldı.

Fortnite Dünya Kupası'nda toplamda 100 milyon dolar ödül dağıtılacak

Bilindiği üzere tüm dünyada ilgi gören e-spor, ülkemizde de fazlasıyla ilgi görüyor ve artık neredeyse her oyun için e-spor turnuvasını görmek mümkün. Battle Royale'in popüler isimlerinden biri olan Fortnite da 2019 Fortnite Dünya Kupası ile e-spor dünyasına girmeye hazırlanıyor. Turnuva için daha önce kullanıcılara müjde verilmişti ve turnuva kapsamında oyunculara toplamda 100 milyon dolar ödül dağıtılacağı açıklanmıştı. Bu ödül, e-spor tarihinde dağıtılan en büyük ödül olarak tarihe geçecek.

Epic Games, turnuva hakkında yeni bir blog yazısı yayınladı. Bu yazıda 2019 Fortnite Dünya Kupası detaylarını paylaştı. Blog yazısında Fortnite'a kayıtlı oyuncu sayısına da değinen Epic Games, bu sayının 125 milyona ulaştığını belirtti. Etkinlikle alakalı detaylara gelecek olursa, turnuvaya katılmak adına bir koşul bulunmuyor. Elemelere katılmanız ve elemeleri geçmeniz bunun için yeterli. Elemelerin yetenek bazlı olacağı açıklamalar arasında. Dünya Kupası Turnuvası'nın odaklandığı modlar tekli ve çiftli modlar olacak. Üçüncü taraf ligler de dahil olmak üzere takım ya da franchise hakkı satılmasına izin verilmeyecek. Son olarak elemelerin 2018 yılının sonunda başlayacağı söylendi.




2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ