Fortnite Dansları Yüzünden Birkez Daha Davalık Oldu - Haberler - indir.com

Fortnite Dansları Yüzünden Birkez Daha Davalık Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Epic Games’ın rekorlar kıran Fortnite oyunu hakkında dava sorunları bitmek bilmiyor. Fortnite oyunu içerisinde bildiğiniz üzere çeşitli karakter dansları bulunuyor. Bu özellik ile karakterinizi oyun içerisinde dans ettirebiliyorsunuz. Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından birisi olan Fortnite ile PUBG arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Her iki oyunda çeşitli avantajlara sahip olurken Fortnite oyuncu sayısı tarafında ücretsiz olmasıyla beraber PUBG’ye fark atmaya devam ediyor. Her yeni güncelleme ile kullanıcılara yeni özellikler ve içerikler sunan Epic Games şimdi ise yeni bir dava sorunu ile karşı karşıya geldi.

Epic Games Dava Problemi

Geçtiğimiz günlerde bir YouTube videosunda kendisine ait olduğunu ifade eden Floss dansını puanlayan ve yorumlayan BackPack Kid, video içerisinde Fortnite 3.Sezon ile beraber dansının eklendiğini ve dansın etkisinin çok fazla büyüdüğünü ifade etti. Bu durum karşısında ise şaşkın olan BackPack Kid, Epic Games’e dava açmaya hazırlanıyor.

Uzmanlar Fortnite konusunda uyarıyorUzmanlar Fortnite konusunda uyarıyor

iPhone için Fortnite'a ince ayar

 

Daha öncesinde ise Alfonso Riberio tarafından yapılan Carlton dansının da Epic Games tarafından çalındığı ifade edilmiş ve Epic Games tarafına yüklü bir dava açılmıştı. Bu gidişle Epic Games’ın Fortnite oyununa eklemiş olduğu yeni danslar ile daha çok başının ağrıması bekleniyor. Dans için telif içeren davaların artması beklenirken bir dans figürünün ne derece bir telif içermesi ise düşündürmüyor değil. Bakalım mahkeme bu duruma nasıl bir yanıt verecek göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
iPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya GeldiiPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya Geldi
PUBG ve Fortnite yasaklandı!PUBG ve Fortnite yasaklandı!
Fortnite'ın yeni oyun modu: Kreatif ModFortnite'ın yeni oyun modu: Kreatif Mod

PAYLAŞ