Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 12:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyaca popüler olan Battle Royale oyunu Fortnite, Cadılar Bayramı'na özel olarak oyun içeriklerini değiştirecek. Cadılar Bayramı'nın odluğu hafta platformlarda büyük indirimler, Cadılar Bayramı temalı oyun modları yer alacak.

Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor

Fortnite yeni gelecek bu akıma, Cadılar Bayramı özel etkinliğini duyurarak bugün itibariyle Fortnitemares yani Fortnite Kabusları adını verdiği bir şiirle beraber duyurdu. "Yıldırımın çizgileri, birinciliğinizi aydınlatıyor. Kötüler ortaya çıkarken, savaş başlıyor." şeklinde bir gönderi yaptı. Bugün itibariyle nelerin geleceğini tam olarak bilmiyoruz fakat bu dönemde çıkacak kostümler ve içerikler sınırlı süreye sahip olacaktır. Aynı zaman içerisinde Fortnite'ın resmi Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde bir gönderi daha paylaşılmış.  Eğer ortaya çıkan bilgilere göre Cadılar Bayrımında Ghoul Trooper isimli kostümleri yeni özellikleri ile beraber göreceğiz. Aynı zamanda Tasarım Ekibi'nden Eric Williamson, kendi Twitter hesabı üzerinden bir gönderi paylaştı. 

Fortnite’ın Perili Şatolar, Kurt Adamlar ve Doğüstü Olaylarla Dolu 6. Sezonu BaşladıFortnite’ın Perili Şatolar, Kurt Adamlar ve Doğüstü Olaylarla Dolu 6. Sezonu Başladı

Fortnite'da Cadılar Bayramına özel olarak Balkabağı Roketi'ni göreceğiz. Bugün ve dün gece itibariyle aslında bu özellikler erişime açıldı. Yapmanız gereken şey son  güncellemeyi yüklemek ve oyunda Cadılar Bayramı özelliklerinin tadını çıkarmak olacaktır. Bildiğiniz üzere  son dönemlerde Fortnite, oldukça başarılı bir oyun haline geldi. Dünya çapında 100 milyonu aşkın oyuncusu ile birlikte yoluna devam ediyor. Yaptığı oyun içi güncellemeleri ve yeni getirdiği özelliklerle oyuncularını kendisine büyülemeye devam eden oyunu birçok dünya yıldızı da oynuyor. Neymar gibi futbol yıldızlarının yanı sıra popüler şarkıcılarda bu oyunu oynuyor. Örneğin xxxTentaction gibi Rap tarzında şarkı yapanlardan tutun ünlü basketbol yıldızlarına kadar birçok dünya yıldızı oyunu hayranlıkla oynuyor.

Oyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Siteye girip oyunu indirerek oynamaya başlıyorsunuz. Fakat belirtmemiz gerekir ki oyun içerisinde öyle güzel içerikler üretiyorlar ki para yatırmak gerçekten içinizden geliyor. Bu yüzden oyun bir nevi cüzdanlarımızı boşaltıyor. Fakat işin hakkını veren ekip geçtiğimiz aylarda tam 8 milyon dolarlık dev bir turnuva düzenledi. Hatta bu turnuvaya ülkemizden SUP (SuperMassive) takımı damga vurdu. Birçok güzel hareketiyle birlikte diğer oyuncuların önüne geçerek büyük ödüller kazandılar.


Fortnite, iOS'da Dev Kazanç SağladıFortnite, iOS'da Dev Kazanç Sağladı
Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!
Fortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldıFortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldı

PAYLAŞ