Fortnite Beta'sı yeni Android işletim sistemli cihazlara açıldı! - Haberler - indir.com

Fortnite Beta'sı yeni Android işletim sistemli cihazlara açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Dünyaca ünlü Battle Royale oyunu olan Fortnite, bildiğimiz üzere bir kaç ay önce sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlar için oynanabilir durumdaydı. Son dönemlerde Epic Games, ne kadar Android işletim sistemine çıkmayacağını söylese de bugünlerde Fortnite, Android işletim sistemlerinde de oynanabiliyor. Fakat oyun tüm cihazları desteklemiyor. En son yaptığımız haberde yeni desteklediği Samsuns cihazları sizler için açıklamıştık. Şimdi de diğer cihazlar için destek geldi. Bu yazımızda da Fortnite'ın desteklediği diğer cihazları sizler için listeliyoruz.

Yeni Cihazlar Yolda

Fortnite oyununu tüm platformlar üzerinde artık oynayabiliyorsunuz. Örneğin, PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS ve en son Android ile oyunu oynayabiliyorsunuz. Çapraz platform denilen bir özellik ile tüm platformlar arasında oynanabilir olan oyunu siz PC kullanırken başka bir arkadaşınız PlayStation ve ya diğer platformlardan birini kullanıyorsa, onlarda size katılabilir ve böylece tüm platformlar ile birlikte savaşa katılabilirsiniz. Fortnite oyunundan kısaca bahsetmek gerekirse oyunda temel amacınız 100 kişilik bir grup içerisinden en son hayatta kalan olmak. Bu süre içerisinde diğer rakiplerinizi öldürmeniz ve ya ölmesini beklemeniz gerekiyor. Oyunda hiç kimseyi öldürmeden de kazanmak mümkün. Eğer rakibiniz başka biriyle kıyasıya mücadele ediyorsa oyundaki öldürücü alanda kalabiliyorlar. Böylelikle alanda rakibleriniz ölürken siz yaşıyor ve hiç kimseyi öldürmeden hayatta kalabiliyorsunuz.

Fortnite, iOS ve Android Platformlarına GeliyorFortnite, iOS ve Android Platformlarına Geliyor

Oyunun ayrıca 'Dünyayı Kurtar Modu' da bulunmakta. Bu modda da zombilere karşı tek başınıza ve ya arkadaşlarınızla mücadele ediyorsunuz. Bu oyuna artık bazı Android cihazlardan da ulaşmak mümkün. En son Samsuns serisi telefonlardan ulaşılabilirken artık yeni cihazlardan da oynanabiliyor. İşte o yeni cihazları Epic Games açıkladı. Artık Fortnite'a yakın zamanda HTC 10, U Ultra, U11 / U11+, U12+, Moto Z2 Force, Lenovo Moto Z / Z Droid, Sony Xperia XZ / XZs, XZ1, XZ2 modellerinden de yakın zamanda Fortnite'a ulaşabileceksiniz. Ayrıca oyun için sistem gereksinimleri de açıklandı. Epic Games, 64bit Android 5.0 ve üzeri bir işletim sistemine sahip, en az 3GB Ram'i olan ve Adreno 530, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 GPU'su bulunan telefonlarda çalışabileceğini duyurdu.


İlgili uygulamalar

Fortnite 4. Sezon


PAYLAŞ