Fortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştı - Haberler - indir.com

Fortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 09:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Android kullanıcıları için Samsung Galaxy Note 9 tanıtımı itibari ile sunulan Fortnite, kısa sürede 23 milyon kullanıcı sayısını aştı.

Son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olan Fortnite için yapılan yeni açıklama dikkat çekti. Tanıtım sonrasında yaklaşık 21 günün geride bırakıldığı Fortnite için bu süre içerisinde 23 milyon kullanıcı sayısının aşıldığı ifade edildi. Epic Games tarafından piyasaya sunulan ve yoğun rekabetin olduğu hayatta kalma oyunları arasında yer alan Fortnite, özellikle Samsung ile yapılan anlaşma sonrasında Samsung'un Galaxy Note 9 lansmanında yer almıştı. Başlangıçta Google Play'de yer almayan oyunun sadece resmi site üzerinden indirilmesi mümkündü.

Fortnite Beta'sı yeni Android işletim sistemli cihazlara açıldı!Fortnite Beta'sı yeni Android işletim sistemli cihazlara açıldı!

Fortnite, dünyada 3. sırada

15 milyon indirme

Şirketin yaptığı resmi açıklamaya göre oyun şu ana kadar 15 milyon civarında bir indirme sayısına ulaştı. Bu indirmeler sonrasında 23 milyon oyuncunun dahil olduğu platform şu anda popülerliğini giderek artıyor.

Oyun içi geliştirmelerin ve güvenlik çalışmalarının yapıldığı açıklanırken oyunun gelecek dönemlerde farklı kullanıcı seçenekleri ile sunulacağı da konuşulanlar arasında.

Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri


İlgili uygulamalar
Fortnite'nin Google'a ağır faturası: 50 milyon dolar!Fortnite'nin Google'a ağır faturası: 50 milyon dolar!
Fortnite'a müsabaka sistemi geliyorFortnite'a müsabaka sistemi geliyor
Sony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdiSony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdi

2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ