Fortnite 9.30 Güncellemesiyle Yeni Silahlar Geldi! - Haberler - indir.com

Fortnite 9.30 Güncellemesiyle Yeni Silahlar Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-27 10:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının heyecan verici seçeneklerinden biri olarak oyuncuların gözdesi olmayı başaran Fortnite oyunu kendini yenilemeye devam ediyor. Fortnite yeni güncellemesi ile beraber oyunculara bambaşka bir keyif sunmaya devam ediyor. PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil platformlarda oynanan Fortnite oyununun 9.30 güncellemesi ile beraber gelen yeniliklerden biri de tam 14 gün boyunca sürecek olan yaz etkinliğinin oyunda yer almasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda güncelleme ile beraber yeni silahlar ve iyileştirmeler de oyunda yerini aldı. 

Fortnite 9.30 güncellemesi geldi

Oyuncuların en önemli tercihlerinden biri olarak karşımıza çıkan Fortnite oyunu 9.30 güncellemesi ile yepyeni özellikler kazandı. Güncelleme kapsamında bu hafta eklenen yeni silahlar arasında Revolver vardır. Epic Games tarafından güçlü olarak nitelendirilen ögelere genel olarak sanıkların içerisinde, otomatik satış makinelerinde, tedarik düşüşlerinde ya da yağma taşıyıcılarından denk gelebilirsiniz. Bu şekilde karakterinizi daha da güçlendirecek ve oyun içerisinde macera dolu bir deneyim yaşamaya yönelik hareket edeceksiniz. Gelişmiş düzeyde olan oyun özelliklerine bu gibi yeni seçeneklerinde ekleniyor olması oyuncuların daha heyecan verici anlar yaşamasını sağlayacaktır. 

Fortnite'ta Oyuncuların Sebepsiz Yere Elenmesine Yol Açan Yeni Ölü Nokta KeşfedildiFortnite'ta Oyuncuların Sebepsiz Yere Elenmesine Yol Açan Yeni Ölü Nokta Keşfedildi

Söz konusu güçlendirici ögeleri oyuna ekleyen Epic Games,bir kaç yeni eşyayı da ekleyerek oyunun güncellemesini zenginleştirdi. Bunun yanı sıra oyundan çıkarılan bir kaç ögede oldu. Bunlar Impdase Grenades, Rift-Go-Go, Pirate Cannon ve nadir Taktik dürbünü olan eşyalar oyundan çıkarıldı. Aynı zamanda Epic, Flint Koncok Pistol ile yarı otomatik özelliğine sahip dürbünlü tüfeğin de mevcudiyet oranını düşürdü. Oyunda yer alan mevcut silahların teknik ayarlarını da güncelleyen fortnite ekibi, bazı silahlar üzerinde çeşitli oynamalar yaparak daha güçlü olmalarını sağladı. 

Bu değişikliklere örnek vermek gerekirse, Drum Gun adlı oyununun ateş hızı 9 iken 8'e düşürüldü. Bunun haricinde ise ağır saldırı tüfeğinin de hasar puanı bir miktar daha azaltıldı. Ek olarak Arz Llamas üzerinde de çeşitli düzenlemeler yapıldı. Arena içerisinde gerçekleşen karşılaşma esnasında üç adet yerine 5 adet ile karşılaşacaksınız ve silahın gücü de 200 yerine 350 olacak. Güncelleme ile oyuna dahil edilen 14 günlük yaz etkinliği kapsamında birkaç silah da oyuna eklendi. Sıradışı olan ve nadir denk gelinen pompalı av tüfekleri, Shockwave bombası ve bastırılmış SMG artık oyunda tekrar yerini alacak. Yaz etkinliğinin önemli detaylarından biri de 14 gün sürmesi ile beraber her gün 24 saat boyunca farklı silahlar da oyunda yerini alacak. 

Oyuncular Fortnite'ın 14 günlük yaz etkinliği içerisinde birçok günlük içerik kazanacaklar. Bu içeriklerin içerisinde her gün kilidini açmak için tamamlanmanız gereken görevler olacak. Görevleri tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu ödüllerin arasında Wick’in Bounty’si olan John Wick çapraz LTM ile beraber su balonlarıyla birbirlerini oyun dışı bırakmaya çalışan oyuncuları olan Splashdown Squad gibi birkaç yeni içerikte oyunda yerini alacak. Oyunun güncellemesi ile beraber birbirinden farklı içerikler ve yeni özellikler ile karşı karşıya geleceksiniz. 

 


İlgili uygulamalar
John Wick Fortnite Karakteri Oldu!John Wick Fortnite Karakteri Oldu!
Honor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği YapıldıHonor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği Yapıldı
Fortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam EdiyorFortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam Ediyor

PAYLAŞ