Fortnite 9. Sezon Bomba Gibi Geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite 9. Sezon Bomba Gibi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 10:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yılın ilk günlerinden bugüne kadar oyun sektöründe ciddi bir gelişme ile karşı karşıya kaldık. Özellikle de Battle Royal türünde geliştirilen oyunlar her geçen gün daha da büyük kitleleri etkisi altına almayı başarıyor. Bunlardan biri olan Fortnite, gerek oyuncuları gerek görsel efektleri ile oyuncular tarafından bir hayli beğenildi. Birbirinden farklı ortamlar içerisinde düşmanlarınıza karşı hayatta kalmaya çalışacağınız Fortnite oyununda kendinize bir kahraman seçerek arenada hayatta kalmak adına savaşacaksınız. Burada önemli olan özgün hamlelerinizi kullanarak hareket etmektir. 8. sezonda kalan Fortnite artık 9. sezonu ile de oyuncuları karşısında yerini almaya hazırlanıyor. 

Fortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu GeldiFortnite'a Avengers : Endgame Oyun Modu Geldi

Fortnite macerasının 9. bölümünde tahmin edeceğiniz üzere, birbirinden farklı yeni bölgeler, güçlendirici eşyalar ve bununla beraber aynı zamanda özel kıyafetler ile de karşılaşacaksınız. 8. sezonda elde ettiğiniz stratejileri yeni oyun bölümünde geliştirerek oyunda daha da başarılı bir şekilde ilerleme kat edebilirsiniz. Oyunun 8. sezonunda haritada ciddi değişikliklere yol açacak olan bir volkan patlaması ile karşı karşıya kalmıştık. Bu sebeple 9. sezonda yepyeni bölgeler ile karşılaşıyor olmamızın sebeplerinden biri de budur. Volkan patlaması esnasında zarar gören Epik Evler, patlamanın ardından Evrimleşmiş Evler'e dönüşüyor. Oyunun öneli bölgelerinden biri olan perakende pazarı ise Ayrıcalıklı AVM'ye dönüşüyor. 

Sonunda Fortnite 9. sezon geldi

9. sezon ile yepyeni yerler sunacak olan Fortnite'da Muzaffer’in Muz Standı ve Nugget Hut adında iki yeni bölümde harita da yerini alırken aynı zamanda yenilikler bununla da kalmıyor. 9. sezon ile beraber Fortnite oyunculara arena haritasında yolculuk için daha farklı ve eğlenceli bir güzergah sunuyor. Yeni harita yöntemi Hava Halkaları olarak adlandırıldı. Bu özellik sayesinde farklı bölgeler arasında geçiş yaparken çok daha hızlı bir şekilde işlem yapacaksınız. Oyunun diğer sezonlarında gelen güncellemeler bir dolu yenilik ile gelirken 9. sezonun güncellemesi de birbirinden farklı seçenekler ile karşımıza çıkıyor.Bu yeniliklerden biri de oyuncuların arena içerisinde toplayarak 9. sezonun sırlarını çözmelerine yarayacak olan Fortbyte'lar olduğu yönünde. Oyuncuların topladığı her bir Fortbyte ile gizli olan resmin yeni bir görüntüsü ortaya çıkacaktır. Bu fortbyte'lar toplamda 100 adetler. Hepsini toplamayı başaran oyunculara ise sürpriz hediyeler verilecektir. 

9.sezonun gelmesi ile beraber üç farklı Sınırlı Süreli Oyun Modu (SSM) da oyundaki yerini almayı başardı. Bunlardan üçüncüsü, üç kişilik ekiplerle yapılacak olan klasik Battle Royale turnuvaları olacak. Som Altın olarak adlandırılan oyun modunda ise muhteşem silahlar arasında seçim yaparak arenada hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Tek Atanlar oyun modunda ise, arenada yer alan oyuncular 500 adet can ile düşük yer çekimli ortamda ve sadece keskin nişancı tüfeği kullanarak hayatta kalmaya mücadelesi içerisinde yer alacaklar. Bu muhteşem oyunun yeni sezonunda Savaş Bileti'nde de birçok içerik söz konusu olacak. 950 V-Papel karşılığında oyuncular oyun içi satın alımlar mağazasından alabilecekleri 9. sezon Savaş Bileti sayesinde, oyunculara Savaş Kuşu ve Pembeli Savaşçı adlı iki farklı özel kıyafet de veriliyor. 


İlgili uygulamalar
Fortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok EdildiFortnite'ta Tilted Towers Bölgesi Tamamen Yok Edildi

PAYLAŞ