Fortnite 8.Sezona Yeniliklerle Başladı! - Haberler - indir.com

Fortnite 8.Sezona Yeniliklerle Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 18:04:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Ne kadar yeni Battle Royale oyunu çıksa da tahtından düşmeyen Fortnite, 28 şubat'dan itibaren 8.sezonuna başladı!

Epic Games tarafından yapımcılığı üstlenen Battle Royale oyunu, 200 milyonu aşkın oyuncusuyla merakla beklenen 8.sezonuna başladı. Oyuna keşfedilecek bir sürü yeni yer ve sürprizler eklendi.

Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!

Gülle Zamanı!

Haritanın farklı yerlerine eklenen korsan topları hem insanları hem de gülleleri havaya fırlatabiliyor, Korsan Toplarının fırlattığı oyuncu ve gülleler önüne gelen tüm yapıları yıkarken karakterlere de 100 hasar veriyor!

Arabalar kaldırılırken kullanıcıları yeni özelliklerle sevindiren Fortnite, haritada ortaya çıkan dev yanardağ yüzünden oluşan Volkanik gayzerler hava püskürterek üzerinde duran oyuncuları havaya uçuruyor.

"50 vs 50" Dev Savaş Modu

Daha önce kısa süreli oyuna gelen 50'ye 50 savaş modu oldukça sevilmişti. Yeni güncellemeyle birlikte bu mod oyuna tekrardan geldi. Oyuncular iki farklı otobüsle haritanın iki farklı bölgesine atlayacak ve kıyasıya mücadele gerçekleştirecek! Bu modda haritadaki itemler ve toplama hızları %25 daha hızlı gerçekleşecek.

Yeni sezonla birlikte gelen bir diğer SSM ise Tehlikeli Yakınlaşmalar. Bu modda Pompalı Tüfekler ve Sırt Roketleri bulunuyor. Oyuna başlar başlamaz çantalarda bulunan Sırt roketi ile yakın mesafeden takımlar birbirlerini avlamaya çalışacaklar.

Geliştirilmiş Harita İşaretleri

Yeni sezonla birlikte oyuna bir çok özellik geliyor, kullanıcı arayüzünde de oyuncular tarafından oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. Oyun içi arayüzde kullanıcılar artık kendilerine yakın bir yere koyulan Ada İşaretlerini görebilecekler, oyuncular ada işareti kısayoluna çift tık yaptığında işaretin olduğu yeri dikkat edilmesi gereken bölge olarak işaretlenebilecek.

Nişan alınmış bir vaziyette iseniz Ada İşaretleri, diğer oyunculara alanın tehlikeli olduğunu belirtecek. Bu işaretler ekranın sağ üstünde gözükecek ve ne kadar mesafe olduğunu da gösterecek.

 


İlgili uygulamalar
Galaxy S10+ İle Beraber Fortnite Sürprizi GeliyorGalaxy S10+ İle Beraber Fortnite Sürprizi Geliyor
Fortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz YapıyorFortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz Yapıyor
Apex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha KırdıApex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha Kırdı

Fortnite 8:Sezon


PAYLAŞ