Fortnite 7.1 İle Oyuna Sonsuzluk Kılıcı Geliyor - Haberler - indir.com

Fortnite 7.1 İle Oyuna Sonsuzluk Kılıcı Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler online oyunlarından birisi olan Fortnite için sunulacak olan son yeni güncelleme Fortnite 7.1 sunulmaya başlandı. Bu kapsamda oyuna gelen yenilikler dikkat çekmeye başlarken bunlardan ilki Sozsuzluk Kılıcı olan yeni bir silah olarak gözüktü. 13 Aralık ile beraber oyunculara açılacak olan Kreaktif Mod hakkındaki bazı detaylar da Epic Games tarafından yayınlandı. Fortnite’a bir süre önce 7.sezon sunuldu ve oyuna kış teması eklenmiş oldu. Karla kaplanmış olan yeni bir harita ve 7.1 ile beraber Donmuş Doruk’ta bulunan yeni bir silahta ortaya çıkmış oldu. Sonsuzluk Kılıcı adına sahip olan bu yeni silah oyunculara büyük güçler verebiliyor. Birincil saldırısı 75 hasar olan bu kılıf yapıları tek darbede yıkabilme özelliğine sahip durumda. İkincil saldırısı ise sıçrayarak uzak mesafeler gidilmesi ve rakipleri savurarak 25 hasar vermesi olanak sağlanıyor.

Fortnite 7.1 Yenilikleri ve Sonsuzluk Kılıcı

iPhone için Fortnite'a ince ayariPhone için Fortnite'a ince ayar

Bu yeni silah her maçta bir kez çıkıyor. Kılıcı çıkaran oyuncunun sağlığı ve kalkanı ise tamamen dolabiliyor. Kılıca sahip olan oyuncuların azami canı ve kalkan seviyeleri 200’e çıkıyor. Kılıç ile bir oyuncu avlanırsa, kullanıcı 50 can kazanıyor ve kılıç sahibi ise ayrıca yüzde 130’luk bir hareket hızına sahip oluyor. Oyuna gelen bu silah haricinde bir de Kreatif Mod bulunuyor. Bu mod ile beraber dört adası bulunan Sergi Alanı ile beşinci bir ada oyuncuların oluşturdukları haritaların diğer oyunculara sunulmasına olanak sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar tarafından oluşturulan haritaların topluluklara sunulması için ek bir sistem yine 7.1 güncellemesiyle beraber oyuna eklenmiş oluyor.

Oyuncular bu mod ile hazırlayacakları haritaları Ada Kodları adlı bir sistem ile diğer oyuncularla paylaşabilecek. Kreatif mod özelliği ise 13 Aralık ile beraber tüm Fortnite oyuncuları için sunulmuş olacak.  


İlgili uygulamalar
Fortnite 200 Milyon Oyuncu Sayısını Geçmeyi BaşardıFortnite 200 Milyon Oyuncu Sayısını Geçmeyi Başardı
Uzmanlar Fortnite konusunda uyarıyorUzmanlar Fortnite konusunda uyarıyor
iPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya GeldiiPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya Geldi

PAYLAŞ