Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var? - Haberler - indir.com

Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 11:07:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Epic Games, Fortnite 6.22 güncellemesini yayınladı. Yeni yama ile birlikte en çok dikkat çeken ise yeni yamanın uzun bir yenilik notları ile sunulması oldu. Peki, Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?

Oyuna yapılan en büyük yeni ekleme, Heavy AR adı verilen bir saldırı tüfeği. Yenilikler arasında 15 dakika sürecek ve daha fazla ganimet içeren Blitz tarzı oyun modları bulunuyor.

Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yeniliklerFortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler

NFL formaları oyuna ekleniyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde Epic Games ile NFL arasında yapılan anlaşma ile birlikte NFL formalarının oyun içerisine ekleneceği duyurulmuştu. Bu gelişme 6.22 ile birlikte hareketlilik kazanacak. Açıklamaya göre kıyafetler artık Fortnite'ın oyun deposundan satın alınabilir durumda. Ancak Epic henüz fiyatlandırma ayrıntılarını açıklamadı. 32 NFL takımının temsil edileceği formalar, 0-99 arasında seçilecek sayı ile özelleştirebilir durumda. Bu bakımdan satın alma ile birlikte oyuncular kendilerine özgü bir NFL formasına sahip olacak.

Yeni oyun modlarında takım savaşı ön plana çıkarılıyor. 32 oyuncudan oluşan iki takım kazanmak için diğer takımı elemeye çalışacak. Canavarların haritada dağıtıldığı yeni oyun türünde, canavarlar imha edildiğinde silah veya cephane alınabiliyor. Efsane eşya kazanma şansı da mevcut. Tarım kaynaklarının % 75 oranında, ganimet olasılığının % 15 oranında arttırılması ile birlikte ganimet yönünden de yeni oyun modunda bolluk yaşanacak.

Sınırlı zaman savaşı: Blitz!

Blitz, daha hızlı ve tempolu bir savaş isteyenler için oyuna ekleniyor. Maç, adaya doğru ilerleyen fırtına ile başlar. 15 dakika veya daha kısa sürecek maçların yapılacağı yeni oyun modunda harita ekstra yağma ve kaynaklara sahiptir. Profil İstatistiklerine bu mod dahil edildiği için oyuncular profillerini geliştirmek için de bu kısa oyunları oynayabilir. Yeni oyun moduna eklenen özellikler ise şöyle;

  • Cephane kutulardaki şans oranı % 85-95’e çıkarıldı.
  • Yerdeki malzemeler daha da arttı.
  • Alışveriş sepetleri kaldırıldı.
  • Daha fazla silah, öğe, ağır saldırı tüfeği, döşeme, sandık, otomat makineleri.
  • Nadir, Epik ve Efsanevi türlerindeki artış

Fortnite: Battle Royale Turbo İnşa Özelliğiyle fark yaratacak

Fortnite oynanışta neler değişti?

Bu yeni özelliklerin dışında oyun içerisinde de yenilikler ve düzeltmeler yapılmış durumda. Pek çok hata düzeltmelerinin yapıldığı oyunda oyuncular fizik sorunları daha az yaşayacak.


İlgili uygulamalar
Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği GeliyorFortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor
Fortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya BaşlıyorFortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya Başlıyor

2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ