Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler - Haberler - indir.com

Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 20:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fortnite için yayınlanan son güncelleme ile birlikte oyun 6.10 sürümüne yükseltildi. Peki, Fortnite 6.10 güncellemesi ile oyunda neler değişti, neler yeni olarak oyuna eklendi?

Son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olan Fortnite için yeni güncelleme yapıldı. Yeni güncelleme ile birlikte oyunda yapılan en büyük değişiklik oyun içi turnuvalar oldu. Oyunu oynayan herkesin katılabileceği bu turnuvalar etkinlikler bölümünde yer alıyor. Bu bölümden turnuvalara katılabilecek olan oyuncular, daha profesyonel oyuncularla turnuva heyecanını yaşama şansı elde edecek. Turnuvalarda oyuncusunun durumu ne olursa olsun başlangıç itibari ile herkes eşit şartlarda oyuna dahil olacak. Aynı puan ile başlayacak yarışmacılar, sezon sonuna kadar mücadele edecek. Sezon sonunda yakın puanlara sahip oyuncular arasında yeni bir final turnuvası yapılacak ve kazanan oyunculara altın rozet verilecek.

Fortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştıFortnite Android versiyonuyla 23 milyona ulaştı

Fortnite: Battle Royale Turbo İnşa Özelliğiyle fark yaratacak

Epic Games etkisini sürdürüyor

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, battle royale türündeki başarılı örneklerden birisi olurken oyuna eklenen yenilikler ile birlikte oyundaki heyecan hiç azalmıyor.

Epic Games Fortnite’ın her güncellemesinde oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için pek çok teknik iyileştirme de yapıyor. 6.10 güncellemesinde de oyunun konsol, PC ve mobil sürümlerini etkileyen pek çok teknik iyileştirme yer alıyor.

İşte Fortnite: Battle Royale'in mobil oyununu destekleyen akıllı telefonlar ...

Dört Teker

Oyundaki yeniliklerden birisi de dört teker adının verildiği araç. Oyun arkadaşları ile birlikte kullanılabilecek araç, hızıyla dikkat çekiyor. Bu aracın en büyük özelliği ile hızlandıkça daha da güçlenerek hızının artması. Üstelik hız takviyesi dolduktan sonra kısayol tuşu ile birlikte araç turbo moduna geçerek önüne çıkan yapıları da yerle bir ediyor.

Mezar Kazan

Daha önce oyunda yer alan mezar kazan adlı silah yeni güncelleme ile birlikte oyunda yeniden dahil oldu. Oldukça etkili olan silah, düşmanlara karşı en büyük güçlerden birisi olmaya devam edecek.

Toplama Kral

Oyuna eklenen bir diğer yeni silah ise toplama kral. Yarı otomatik silah olarak seri atışlar yapan silah, attığı fişeklerle sizi koruyor, düşmanlara zor anlar yaşatıyor.

Oyunda aynı zamanda Beta olarak Fırtınalar da eklendi. Sınırlı süredeki görevleri içeren bu yenilik için kullanıcıların geri dönüş yapması de isteniyor.

Güncellemede hangi sorunlar giderildi?

Sadece yenilikler değil, oyundaki bazı hatalar da yeni güncelleme ile birlikte çözüldü. Yapılan açıklamalara göre tuzak yerleştirme sırasında sorun olan küçük objelerin bu engellemesi ortadan kaldırıldı. Böylece oyuncular tuzak kurma konusunda artık zorlanmayacak. Çözümlenen bir diğer sorun ise PS4 Pro’da yaşanan 4K sorunu. 4K destekli televizyonlardaki kalite 1080p yerine artık 1440p olacak. Bu sorunların giderilmesi pek çok kullanıcı için oyunu da kolaylaştırmış durumda. Özellikle tuzak kurma sırasında yaşanan hata pek çok kullanıcının tepkisini çekiyordu.

Fortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldı


İlgili uygulamalar
Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu GeçemediFortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi
Fortnite Ağustosta Oyuncu Rekoru KırdıFortnite Ağustosta Oyuncu Rekoru Kırdı
Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!

2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ